Uzun sürelerdir askerliğim ertelenip duruyordu virüsten dolayı. Şimdi nihayetinde yerim açıklandı. Bu konularda hiç bilgim olmadığı için askerlik şubesine gittim. COVID-19 testi olmam ve e-Devlet'ten form doldurmam gerektiğini söyledi ancak öyle bir form bulamadım. Bilenler ya da bu süreçte askere gidip gelenler yardımcı olabilir mi? Adım adım anlatırsanız çok mutlu olurum.
MSB tarafından yapılan açıklamada belirtilen yükümlülerle ilgili, "Yükümlüler; sevk tarihlerinin dört gün öncesinden itibaren e-Devlet'ten Covid-19 anketini dolduracaklar. Anket sonrasında yönlendirildikleri sağlık kuruluşlarında Covid-19 testlerini yaptıracaklar. Test sonucu pozitif çıkanların veya temaslı listesinde yer alanların askere sevkleri tedavileri süresince ertelenecek.
MSB tarafından yapılan açıklamada belirtilen yükümlülerle ilgili, "Yükümlüler; sevk tarihlerinin dört gün öncesinden itibaren e-Devlet'ten Covid-19 anketini dolduracaklar. Anket sonrasında yönlendirildikleri sağlık kuruluşlarında Covid-19 testlerini yaptıracaklar. Test sonucu pozitif çıkanların veya temaslı listesinde yer alanların askere sevkleri tedavileri süresince ertelenecek.
Sevk tarihinin 4 gün öncesinden yapabileceğini belirtmiş. Sen yerim açıklandı demişsin.
Belki gözünden kaçmıştır, ya da bilmiyorsundur diye paylaştım. Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz, beğenmiyorsan keyfin bilir