COVID-19 döneminde askerlik işlemleri

Emirhan KSKN

Kilopat
Daha fazla  
Uzun sürelerdir askerliğim ertelenip duruyordu virüsten dolayı. Şimdi nihayetinde yerim açıklandı. Bu konularda hiç bilgim olmadığı için askerlik şubesine gittim. COVID-19 testi olmam ve e-Devlet'ten form doldurmam gerektiğini söyledi ancak öyle bir form bulamadım. Bilenler ya da bu süreçte askere gidip gelenler yardımcı olabilir mi? Adım adım anlatırsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

MSB tarafından yapılan açıklamada belirtilen yükümlülerle ilgili, "Yükümlüler; sevk tarihlerinin dört gün öncesinden itibaren e-Devlet'ten Covid-19 anketini dolduracaklar. Anket sonrasında yönlendirildikleri sağlık kuruluşlarında Covid-19 testlerini yaptıracaklar. Test sonucu pozitif çıkanların veya temaslı listesinde yer alanların askere sevkleri tedavileri süresince ertelenecek.​

Kaynak: Askerlik için Covid-19 anketi nasıl doldurulur? İşte e devlet Covid-19 anketi ile ilgili detaylar

MSB tarafından yapılan açıklamada belirtilen yükümlülerle ilgili, "Yükümlüler; sevk tarihlerinin dört gün öncesinden itibaren e-Devlet'ten Covid-19 anketini dolduracaklar. Anket sonrasında yönlendirildikleri sağlık kuruluşlarında Covid-19 testlerini yaptıracaklar. Test sonucu pozitif çıkanların veya temaslı listesinde yer alanların askere sevkleri tedavileri süresince ertelenecek.​

Kaynak: Askerlik için Covid-19 anketi nasıl doldurulur? İşte e devlet Covid-19 anketi ile ilgili detaylar
Sence ben internetten araştırmadım mı? İyi o zaman. Şu anketin linkini de atıver sana zahmet. Ben bulamadım çünkü :)

Sence ben internetten araştırmadım mı? İyi o zaman. Şu anketin linkini de atıver sana zahmet. Ben bulamadım çünkü :)

Sevk tarihinin 4 gün öncesinden yapabileceğini belirtmiş. Sen yerim açıklandı demişsin.
Belki gözünden kaçmıştır, ya da bilmiyorsundur diye paylaştım. Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz, beğenmiyorsan keyfin bilir 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı