COVID-19 olmuş olabilir miyim?

• Konuyu başlatan 389072
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 4.340
Şu an bende olanlar:
  • Baş ağrısı.
  • Mide bulantısı.
  • Boğaz ağrısı.
  • 36 civarı ateş.
Olmuş olabilir miyim?
"Test yaptır." diyecekler gelmesin.
Aynı şeyleri yaşadım ama ekstra olarak halsizlik ve 39 civarı ateş gibi belirtilerim vardı bundan dolayı test oldum ve Corona testim pozitif çıktı ama tabi o sürede temaslı olduğum kişiler çok fazlaydı. Ondan sonra zaten iki günde bütün aileme Corona bulaştırdığımı öğrendim ve gerçekten bir hüsrana uğradım. Bu yüzden biliyorum test yaptır diyenler gelmedin demişsiniz ama en yakın sürede bir test olmanızı öneririm. Onun dışında 36 derece ateş pek bir sıkıntı değil gibi. Kısacası hızlı bir şekilde test olmaya çalışın ve bol bol meyve veya sebze tüketerek bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalışın. Gerekirse çok yağlı yemekler yemeyip daha çok çorba içmeye çalışın.

Allah korusun hocam. 36 derece ateş normal seviyesinde ama diğer semptomlar:

• Baş ağrısı.
  • Mide bulantısı.
  • Boğaz ağrısı. Bunlar normal değil. Üstüne tat ve koku kaybınız varsa kendinizi bir odada ihtiyaç olanları alıp kendinizi izole edin.

Aynı şeyleri yaşadım ama ekstra olarak halsizlik ve 39 civarı ateş gibi belirtilerim vardı bundan dolayı test oldum ve Corona testim pozitif çıktı ama tabi o sürede temaslı olduğum kişiler çok fazlaydı. Ondan sonra zaten iki günde bütün aileme Corona bulaştırdığımı öğrendim ve gerçekten bir hüsrana uğradım. Bu yüzden biliyorum test yaptır diyenler gelmedin demişsiniz ama en yakın sürede bir test olmanızı öneririm. Onun dışında 36 derece ateş pek bir sıkıntı değil gibi. Kısacası hızlı bir şekilde test olmaya çalışın ve bol bol meyve veya sebze tüketerek bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalışın. Gerekirse çok yağlı yemekler yemeyip daha çok çorba içmeye çalışın.
Okuldan gelmiş olabilir mi? Evet ateşin düşük farkındayım. Test yaptıracağım.
Allah korusun hocam. 36 derece ateş normal seviyesinde ama diğer semptomlar:

• Baş ağrısı.
  • Mide bulantısı.
  • Boğaz ağrısı. Bunlar normal değil. Üstüne tat ve koku kaybınız varsa kendinizi bir odada ihtiyaç olanları alıp kendinizi izole edin.
Umarım değilimdir...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı