COVID-19 olmuş olabilirim

Covid-19 geçiren yada geçirdiğini düşünen insanların daha çok aşı olacağı kesin.
Nasıl yani? Ne demek istediğin istediğiniz anlamadım, Covid19 yok mu demek istiyorsunuz?

Nasıl yani? Ne demek istediğin istediğiniz anlamadım, Covid19 yok mu demek istiyorsunuz?
Hayır,diyorum ki hükümet ''Korona virüs olmuşsuuuuun,hemen aşıya !''Diyor olabiliir demek istedim.

@Akdeniz1 hayır demez. Çünkü eğer virüslüyseniz hemen aşı olamazsınız. Üzerinden belli bir süre geçmesi lazım. Virüs kapınca antikora sahip oluyorsunuz zaten.

@Akdeniz1 hayır demez. Çünkü eğer virüslüyseniz hemen aşı olamazsınız. Üzerinden belli bir süre geçmesi lazım. Virüs kapınca antikora sahip oluyorsunuz zaten.
Evet ama Covid-19'u geçiren akrabalarım var ve direk aşılarını oldular,neden mi ? Covid-19'u ağır geçirdiler.
Evet ama Covid-19'u geçiren akrabalarım var ve direk aşılarını oldular,neden mi ? Covid-19'u ağır geçirdiler.

Öncelikle geçmiş olsun test yapmanınızı öneririm. Ve aşıya karşı değil iseniz aşı olmanızıda tavsiye ederim.

Bugün 4 kişi gelmedi bizim sınıfta hepsi de temaslı umarım korona çıkmazlar. 2 hafta eve tıkılı kalmak istemiyorum. Umarım sizde de çıkmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…