Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #11 387018 dedi: TOKİ konut satışı bekler gibi ekran kartı bekliyoruz olaya bak. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdın sanırım.
387018 dedi: TOKİ konut satışı bekler gibi ekran kartı bekliyoruz olaya bak. Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazdın sanırım.
3 387018 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 18 Eylül 2021 #12 Zinederon dedi: Yanlış konuya yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, güncelledim mesajımı
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 18 Eylül 2021 #13 6 defa test yaptırdım, burun olayında her şey göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Hafif bi göz yaşarması ve rahatsızlık hissi oluyor. Onun dışında burnunuz çok güzel bir şekilde açılıyor bir süre çok rahat nefes alıyosunuz .
6 defa test yaptırdım, burun olayında her şey göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Hafif bi göz yaşarması ve rahatsızlık hissi oluyor. Onun dışında burnunuz çok güzel bir şekilde açılıyor bir süre çok rahat nefes alıyosunuz .
Ş Şaban oğlu şaban Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #14 Zinederon dedi: Yanlış konuya yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi abi bende korona var sanırım o yüzden oluyorum sinif karantinaya alındı bende de halsizlik var canım yanmaz inşallah.
Zinederon dedi: Yanlış konuya yazdın sanırım. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi abi bende korona var sanırım o yüzden oluyorum sinif karantinaya alındı bende de halsizlik var canım yanmaz inşallah.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 6 18 Eylül 2021 #15 Virüsten daha çok acıtmadığı kesin. Olun.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #16 Şaban oğlu şaban dedi: Eminsiniz değil mi abi bende korona var sanırım o yüzden oluyorum sinif karantinaya alındı bende de halsizlik var canım yanmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Can yanma yok alırken gıdıklanıcaksın ve rahatsız olacaksın ama o kadar.
Şaban oğlu şaban dedi: Eminsiniz değil mi abi bende korona var sanırım o yüzden oluyorum sinif karantinaya alındı bende de halsizlik var canım yanmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... Can yanma yok alırken gıdıklanıcaksın ve rahatsız olacaksın ama o kadar.
Ş Şaban oğlu şaban Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #17 kayapater dedi: Virüsten daha çok acıtmadığı kesin. Olun. Genişletmek için tıkla... Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye.
kayapater dedi: Virüsten daha çok acıtmadığı kesin. Olun. Genişletmek için tıkla... Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #18 Şaban oğlu şaban dedi: Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye. Genişletmek için tıkla... 1 saatte belli olmaz şuan yaptırsan 15-16 gibi belli olur.
Şaban oğlu şaban dedi: Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye. Genişletmek için tıkla... 1 saatte belli olmaz şuan yaptırsan 15-16 gibi belli olur.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 6 18 Eylül 2021 #19 Şaban oğlu şaban dedi: Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye. Genişletmek için tıkla... Test sonucu çıkana kadar kendinizi izole edin. Umarım sadece basit bir griptir. Geçmiş olsun. Zinederon dedi: 1 saatte belli olmaz şuan yaptırsan 15-16 gibi belli olur. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk varsa diğer güne bile sarkabiliyor. Biraz sabır lazım.
Şaban oğlu şaban dedi: Benim her yerim aciyor basim falan agriyor bende korona var kesin 1 saat sonra yazarım size tekrar abi var mı korona yok mu diye. Genişletmek için tıkla... Test sonucu çıkana kadar kendinizi izole edin. Umarım sadece basit bir griptir. Geçmiş olsun. Zinederon dedi: 1 saatte belli olmaz şuan yaptırsan 15-16 gibi belli olur. Genişletmek için tıkla... Yoğunluk varsa diğer güne bile sarkabiliyor. Biraz sabır lazım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #20 kayapater dedi: Test sonucu çıkana kadar kendinizi izole edin. Umarım sadece basit bir griptir. Geçmiş olsun. Yoğunluk varsa diğer güne bile sarkabiliyor. Biraz sabır lazım. Genişletmek için tıkla... Ben ordu da yaşıyorum 4 saat içinde belli oluyor eskiden ben korona olduğumda bugün sabah yaptırmıştık sonraki gün gece çıkmıştı.
kayapater dedi: Test sonucu çıkana kadar kendinizi izole edin. Umarım sadece basit bir griptir. Geçmiş olsun. Yoğunluk varsa diğer güne bile sarkabiliyor. Biraz sabır lazım. Genişletmek için tıkla... Ben ordu da yaşıyorum 4 saat içinde belli oluyor eskiden ben korona olduğumda bugün sabah yaptırmıştık sonraki gün gece çıkmıştı.