Ama ailem risksiz. Şimdi olursam boşu boşuna 14 gün ailem işe gidemez şimdi ben koronayim zaten bu coronanin bütün belirtileri var neyse kendimi izole edeyim sağ ol abi. Ama sen cede bu korona olmayanlanlarada riskli yazılması yanlış degilmi.
Hastahaneye gidsem bana orada HES kodumu sorgulasalar riskli çıkar bir de üstüne üstlük 3.150 TL ceza yani ben riskli riskli gidebilir miyim yani hastahaneye.
Hastahaneye gidsem bana orada HES kodumu sorgulasalar riskli çıkar bir de üstüne üstlük 3.150 TL ceza yani ben riskli riskli gidebilir miyim yani hastahaneye.
Hayır. Ben okul sebebi ile olmuştum aksine gıdıklandım. Bayağı derine itiyorlar diyen bir arkadaş varmış asla derine itmiyorlar. Sadece birazcık daha üstüne. Ağız kısmında ise sadece dilinden ve dişinden örnek alıyor. Burun kısmında ise azıcık üstten alıyor. Sıkıntı yok.
Birazcık daha üstüne derken kastınız nedir? Siz gıdıklandınız diye herkes gıdıklanacak mı ? Ya da herkesin deneyimi sizinle aynı olmak zorunda mı? Yaşamış biri olarak bende deneyimlerimi aktardım. Yorumlamasını bırakalım konu sahibi yapsın. Saçma sapan emoji bırakmışsınız bir de. Çok bilmiş arkadaşım.