COVID-19 yüzünden okullar tatil olacak mı?

279683

Hectopat
Biliyoruz ki COVID-19 virüsü yüzünden okullar tatil edilebilir. Fahrettin, soyadını bilmiyorum, MEB'in başıyla konuşucakmış. Sizce tatil olacak mı? Ne zaman olacak?

Mesajın düzenlenmeden önceki hali:

biliyoruz ki carono vürüsü yüzünden okullar tatil edilebilir fahrettin soyadını bilmiyorum meb başıyla konuşucakmış sizce tatil olucakmı ve ne zaman olucak

Tatil olacağını düşünmüyorum.

Eğer tatil olması durumunda büyük ihtimalle yaz tatilinden kısılacak. Yani duruma sevinenler varsa yaz tatilinden gideceğini düşünebilirler.

Bu arada konunun ilk mesajını düzenleyen moderatör beni PM ile bul Tanışmak istiyorum senle

Tatil olması için bulaşıcı hastalığın o bölgede birden çok kişiye bulaşmış olması gerekli. Durduk yere tatil olmaz. Sadece önlemler alınır ve arttırılır gün geçtikçe. Aşı bulunmasa da önceki sars ve mers'de kullanılan bir etken maddenin yüksek oradan virüsü durdurduğu biliniyor. Bu yüzden sadece hijyene dikkat edip bulaşıcı yöntemlere karşı önlemler alındıkça ülkeye bile girmesi zor.

Sizin gibi arkadaşların yazım kurallarını öğrenmesi için tatil olmamalı bence.
Şaka bir yana, olacağını sanmıyorum. Üstelik virüs ortaya çıkalı 3-4 ay oldu. Aşısının en kısa 6 ay en uzun 16 ay içerisinde çıkacağı düşünülüyor. Şuan ülkemizde görülmedi. İlerleyen durumlarda virüs ülkemizde ilerlediğinde tatil edilir diye düşünüyorum.

Tanışmak istiyorum senle
Bul beni yiğidim der gibi

Bu arada virüs bulaştıktan sonra ülke içinde ciddi bir orana yayılırsa tatil edilebilir.
Şu anda virüs Türkiye'de gözükmüyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…