Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 20 Eylül 2020 #21 Unturned dedi: Öğrencilere haftada 1 maske verilmeli. Genişletmek için tıkla... Burası olmamış. Maskeler tek kullanımlık değil mi? Her hafta aynı şeyi mi soluyalım?
Unturned dedi: Öğrencilere haftada 1 maske verilmeli. Genişletmek için tıkla... Burası olmamış. Maskeler tek kullanımlık değil mi? Her hafta aynı şeyi mi soluyalım?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 20 Eylül 2020 #22 Blacksidemre dedi: Burası olmamış. Maskeler tek kullanımlık değil mi? Her hafta aynı şeyi mi soluyalım? Genişletmek için tıkla... Cerrahi maskelerin tek kullanımlık olduğunu bilmiyordum. @Vavien. Hocam sağ olsun öğrendim.
Blacksidemre dedi: Burası olmamış. Maskeler tek kullanımlık değil mi? Her hafta aynı şeyi mi soluyalım? Genişletmek için tıkla... Cerrahi maskelerin tek kullanımlık olduğunu bilmiyordum. @Vavien. Hocam sağ olsun öğrendim.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 20 Eylül 2020 #23 Unturned dedi: Hiç bir şekilde siyaset istemiyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Siyasetle alakası yok, daha siz siyasetin ne olduğunu bilmiyormuşsunuz demek. Unturned dedi: Cerrahi maskelerin tek kullanımlık olduğunu bilmiyordum. @Vavien. Hocam sağ olsun öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu hakkında bilginiz yokken neden böyle bir konu açıyorsunuz ?
Unturned dedi: Hiç bir şekilde siyaset istemiyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Siyasetle alakası yok, daha siz siyasetin ne olduğunu bilmiyormuşsunuz demek. Unturned dedi: Cerrahi maskelerin tek kullanımlık olduğunu bilmiyordum. @Vavien. Hocam sağ olsun öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu hakkında bilginiz yokken neden böyle bir konu açıyorsunuz ?