COVID-19'a yakalanmayan kaldı mı?

Babam korona olmuştu, bana geçti diye tahmin ediyorum çünkü çok hafif karın ağrısı olmuştu biraz, o da ilaç içince geçti. Test yaptırmamıştım ama, herhalde kapmıştım o zamanlarda diye yorumluyorum.

Pozitif olduğunu sonradan öğrendiğimiz, CPAP taktığım ve sadece maske ile korunduğum bir durumda bulaşmamıştı. Saçma bir şekilde PCR yapmadan hasta alıp Covid yoğun bakım boşalana kadar perde ile önlem alıyorduk. Büyük konuşmak istemiyorum ama o durumda bulaşmadıysa normal şartlarda bulaşmaz diye düşünüyorum.

9 Kasım 2019'da babamı koronodan kaybettik. O zamanlar tabi resmi olarak açıklanmamıştı fakat araştırma yaptım maalesef ki öyleydi. Haliyle yataklara düşmüştü babam ona bakarken bende virüse kapılmıştım. 28 yaşındayım ve 28 yıldır Grip olurdum en fazla 6 güne iyileşirdim fakat, 2019 Kasım ayının 14'ünde bana da bulaştı ve 22 gün boyunca yataktan kalkamadım. Tip 1 diyabet hastası olduğum için ağır atlattım. Her zaman ki gibi beni kurtaran doğal şey Ilık ıhlamur olmuştu. Yani en ağır başlar da olan virüsü atlatmıştım.

Açık üniversiteye gidiyorum. Dolayısıyla evden dışarı hiç çıkmıyorum 2019'dan beri. Sadece sınavlara N99 maske takarak gidiyorum o kadar. Yani evet şuana kadar ne ben, ne de ailemden kimse korona olmadı.

Selamlar geçen yıla kadar çok dikkat ederdim koronaya artık umurumda değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…