COVID-19'un 2 yeni semptomu keşfedildi

Bunu bende gördüm ama grip olduktan sonra da burnum tıkandığı için koku alma duyum kayboluyor.

Bende şu an gribim. Umarım fazla etki göstermeden biter şu çile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin’e tüm ülkelerin yasak koyması gerekiyor kısacası dünyadan izole edilmeleri gerekiyor. Kendi topraklarından çıkamama ve her türlü ticaret engellenmeli bu aptal sürüleriyle. Çin virüsü bela oldu tüm dünyaya umarım sağlam bir yaptırım yapılır.

%20 civarında bir akciğer hasarına neden olduğu düşünülürken bir de bu, üzücü. Mutasyon gibi bir şey de söz konusu olursa felaket olacaktır.

@Mrtotc Ateş yok şu an ama öksürük var.
Benim gözlemledigim kadarıyla sürekli devam eden ve hiç düşmeyen bir ateş söz konusu covid-19 hastalarında hiçbir belirti göstermeyen ama hasta olan insanlarda(süper taşıyıcı)ortak paydaları koku alamamaları.

Hasta olmadan bir gün önce ABD'den gelen bir uçakta çalıştım. Sonraki gün de soğuğu fena yedim, akşamı zaten hastalık belirtileri başladı, sabah kalktığımda hareket edemiyordum. İlk başta şüphelendim ben de ama soğuk yüzünden griptir deyip geçtim. Kız arkadaşım da doktor. O da bir şey yok dedi ona güvendim biraz.

Bilmiyorum ne yapacağımı, şu an ilaçların bitmesini bekliyorum.

Bence zaman kaybetmeden hastaneye gitmeniz hem kendiniz hemde çevrenizde ki insanların çok çok yararına olur siz hastalanmışsınız ama çevrenizede taşımayın daha fazla bi hastaneye gidin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…