Covid bitti mi?

274000

Hectopat
Makaleler
1
Etrafınızda vs. covid olan var mı? sizce artık dikkate alınmalı mı ve siz önlem alıyor musunuz?

Okullar,meydanlar,turistik yerler böyle yerlerde ne maske takılıyor nede mesafe var.herkes bittiğine çoktan kabullendi.suan hasta olunsa bile hafif atlatıliyor ilaç hap vs. Çevremde de hiç olan yok

Bir anda silindi gündemden, kimsenin de hasta olduğunu görmedim çevremde. Sanırım unutuldu, olsa da hafif atlatılıyor gibi.

COVID bitmedi devam ediyor halen çevremde geçirenler var. Kendinize dikkat edin hijyenden uzaklaşmayın.

Bitmedi halla devaam etmekte. Yeni salgılanlarla iyice COVID karıştı. Kim COVID belirsiz gibi bir şey. Herkeste farklı etki yapmakta. Ve maske kullanım çağırısı halla sürmekte coğu hastane kalabalık. Okular coğu hasta dolu devamsızlık için gidiyor insanlar. Çözüm bulunması gerekiyor. Maske-el iyi yıka-günlük kıyafet giy-pis yerlere dokunma-temastan kaçın-limon kolonyası vb ile bu işi çözebilirsin. En azından hiç yoktan kendisi korursun.

Nereye gitsem hasta birileri var.agzini kapatmadan hapsuranmi dersin,maskesiz oksurenmi dersin.her turlu insan var

Nereye gitsem hasta birileri var. Agzini kapatmadan hapsuranmi dersin, maskesiz oksurenmi dersin. Her turlu insan var.

En sevdiğim hareket sonra hasta olduklarında nasıl olduk diyorlar. Hem hasta hem de hasta olmayanıda hasta olmasına sebep oluyor. Cok büyük risk taşımakta. Çözüm bulunması gerekiyor. Ben bile iyileşemedim

COVID bitmedi ama gizleniyor. Gizlice ilerliyor ve COVID olan kişiler ağır geçirmiyor. Gündemde olmasa da geçirenler var. Önceden hastaneye gittiğimizde ilaç verip COVID testi yaptırın diyorlardı, şu an ise sadece ilaç verip yolluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…