COVID devamsızlığı yüzünden sınıfta kalınır mı?

BLACKBEARD3410

Hectopat
1639473924206.png

Arkadaşlar toplamda bu kadar fazla devamsızlığım var fakat bu kadar fazla olmasının nedeni Karantina/Temaslı raporu üstünde devamsızlıktan sayılmayan süreler diyor. Fakat içimde bir gerginlik var. Bunlar özürlü devamsızlığa geçip normalde 14 gün olan devamsızlığa mı ekleniyor? Eğer öyle olursa sınıf tekrarı olur biliyorum ama yani sonuçta COVID ne yapılabilir ki? Bir de sizden bir yardım almak istedim bir şey olmayacağını düşünüyorum ama yine de bilgi almam lazım.

Velin dilekçe verip sildirebiliyor diye biliyorum ama galiba belge alamıyorsun.

Belge almak pek umurumda değil fakat sınıfta kalma durumu söz konusu olabilir mi sormak istediğim o
COVID olma durumunda devamsızlığa işlenmiyor. Özürlü devamsızlık olarak geçmez. Öyle olsa bir sürü kişi sınıfta kalırdı.

Neredeyse okulun yarısından fazlasını gitmeden temaslı olarak geçirdim ve herhangi bir sıkıntı olur mu diye içime bir dert oldu teşekkürler.

Belge almak pek umurumda değil fakat sınıfta kalma durumu söz konusu olabilir mi sormak istediğim o

Neredeyse okulun yarısından fazlasını gitmeden temaslı olarak geçirdim ve herhangi bir sıkıntı olur mu diye içime bir dert oldu teşekkürler.
Covid durumunun işlenmesi bence çok saçma. Gereksiz gerilim yapıyorlar.

Eki Görüntüle 1241681

Arkadaşlar toplamda bu kadar fazla devamsızlığım var fakat bu kadar fazla olmasının nedeni Karantina/Temaslı raporu üstünde devamsızlıktan sayılmayan süreler diyor. Fakat içimde bir gerginlik var. Bunlar özürlü devamsızlığa geçip normalde 14 gün olan devamsızlığa mı ekleniyor? Eğer öyle olursa sınıf tekrarı olur biliyorum ama yani sonuçta COVID ne yapılabilir ki? Bir de sizden bir yardım almak istedim bir şey olmayacağını düşünüyorum ama yine de bilgi almam lazım.

Hocam mantıken söyleyeceğim COVID olarak okula gitme olasılığınız olmadığınızı göz önünde bulundurursak cevap net sanırım.

1639479008724.png

Adı üstünde devamsızlıktan sayılmıyor. Problem olmaz.

1639479034105.png

Devamsızlığın 5 günü aştığı için sadece belge alamazsın, o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı