COVID yüzünden mental olarak yoruldum

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Geçen sene memlekete gittiğimde (ailem orada) çok ağır COVID olmuştuk. Hastalığı ben taşımış da olabilirim. Ailem ve ben çok kötü olduk. Neticede iyileştik. Fakat artık haberlerden, maskeden falan çok yoruldum. Aklımda hep "ya bir şey olursa" fikri var. Şu an ailem uzakta, "ya onlara bir şey olursa, ya yardım edemezsem" fikri falan da var. Ne olacak bu işin sonu. 2 doz aşı olduk hepimiz. Üçüncü doz da açılacak yarın. Bilmiyorum, bu liste yayınlanması, haftalık vakanın hep önümüzde olması.
Neden bu kadar korku yayılıyor? Aşımı oldum, maske takıyorum. Salın artık. Çok yoruldum mental olarak ve hiç rahat hissetmiyorum.
Dünya genelinde bu sürecin yanlış yönetilerek insanlara psikolojik hasar verildiğini düşünüyorum. Bittik be.

Opera Anlık Görüntü_2021-10-11_002319_www.google.com.png

Geçen sene memlekete gittiğimde (ailem orada) çok ağır COVID olmuştuk. Hastalığı ben taşımış da olabilirim. Ailem ve ben çok kötü olduk. Neticede iyileştik. Fakat artık haberlerden, maskeden falan çok yoruldum. Aklımda hep "ya bir şey olursa" fikri var. Şu an ailem uzakta, "ya onlara bir şey olursa, ya yardım edemezsem" fikri falan da var. Ne olacak bu işin sonu. 2 doz aşı olduk hepimiz. Üçüncü doz da açılacak yarın. Bilmiyorum, bu liste yayınlanması, haftalık vakanın hep önümüzde olması.
Neden bu kadar korku yayılıyor? Aşımı oldum, maske takıyorum. Salın artık. Çok yoruldum mental olarak ve hiç rahat hissetmiyorum.
Dünya genelinde bu sürecin yanlış yönetilerek insanlara psikolojik hasar verildiğini düşünüyorum. Bittik be.

Eki Görüntüle 1186414
Bakmayın hocam o tarz haberlere ve günlük vaka sayılarına. Siz önlemlere uyun gerisini Allah'a bırakın.

Cözümü basit aslinda. Sürekli felaket tellalligi yapilan yayinlari izlemeyip, gazete okumayacaksiniz. Bir taraflarindan uydurduklari yalan yanlis istatistiklerle milleti korkutup duruyorlar. Her ölene virüsten dolayi ölmüs muamelesi yapiliyor.

Bunlari oturup takip etmenize gerek yok. Eskiden oldugu gibi mümkün mertebe yasaminiza devam etmeye calisin. Yoksa kafayi siyirma noktasina gelirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı