CP 2077 oynarken i3-12100F kullanımı %95, RX 6600 kullanımı %84 oluyor

samet4747

Hectopat
Aşağıda gördüğünüz gibi ekran kartı %84, işlemci %95, bu çok çok saçma. FPS'de düşük bu yüzden.
İşlemci i3-12100F, ekran kartı RX 6600.

Önceden yaşamıyordum ben bunu. İncelemeler de de böyle olmuyor. Gayet de saçma ve anormal bir durum.

Yeni yama sıkıntılı diyorlar ondan da olabilir. Devamlı %95'lerde ise normal değil ortalama %60-80 civarı geziyordu bende ama bazı bölgelerde %95-99 gördüğü oldu bende de.

Yeni yama sıkıntılı diyorlar ondan da olabilir. Devamlı %95'lerde ise normal değil ortalama %60-80 civarı geziyordu bende ama bazı bölgelerde %95-99 gördüğü oldu bende de.

Hocam ben önceden problem yaşamıyordum. En son 1 ay önce oynadım sıkıntı yoktu, dün yine başlayayım deyip indirdim fakat durum şu an bu.

++ Oyunun AMD driverin de adı Hitman olmuş?

@samet4747 verebileceğim en yakın örnek 2.0 yamasında 5600 ve 4070'le PT dahil alayını köklediğimde %90 altını görmüyordum ekran kartında.

2.1 yamasında ise ilginç bir şekilde %80-85 ekran kartı yüzdesi gördüm ve FPS de 60'lara kadar inmişti. Sanki işlemcilere biraz kafa atıyor bu yama, ekran kartlarını da beslemekte zorlanıyorlar o açıdan.

O zaman oyunda problem.

Bu sorun bende de oluyor. Bazı alanlarda bayağı artıyor. Zaten oyun işlemci üzerine bildiğin. Son güncelleme sorunlu diyordu çoğu kişi. Bence oyun kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…