CP2077 vs Sekiro

CP 2077 vs Sekiro

  • Sekiro

    Oy: 19 54,3%
  • CP 2077

    Oy: 16 45,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    35

dksişm

Centipat
Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
793
Çözümler
1
Arkadaşlar öncelikle from software oyunlarına aşık biriyim, Sekiro dışında hepsini oynadım ve hepsine hasta oldum fakat aynı zamanda CD project Red'i de çok severim özellikle Witcher 3 benim için bir başyapıttır. Şimdi sorum şu ben bunlardan hangisini almalıyım? Ben şu anlık biraz daha Sekiro tarafındayım fakat size de sormak istedim. Oynayan deneyimleyen varsa fikirlerinizi beklerim.
 
Dünyanın en kolay anketi, tabii ki Sekiro alın bir başyapıttır. Zaten Fromsoftware oyunlarını da seviyormuşsunuz. CP 2077'yi de herhangi bir zamanda almanızı önermem, CDPR birçok vaatte bulunup bir fiyasko çıkararak herkesin aklıyla dalga geçmişti. Witcher 3'ün başarısı sizi yanıltmasın. İlgili bir video da bırakayım.
 
Modlar sağ olsun inadına yine rica etmeme rağmen başlığı değiştirip banladılar, neyse problem yok alışığım artık, önerileriniz üzerine Sekiro'yu ilk önce alıp cp 2077'yi sonra alacağım.
 
Çok güzel yazılmış karakterler etkiyeleci hikaye anlatımı ve harika yan görevler ile fantastik - gelecek temalı oyun mu yoksa harika dövüş sistemli tatminkar ve güzel vuruş hisli doğu temalı macera mı?
 
Bence önce Sekiro alın oynayın zaten From Software oyunlarını seviyormuşsunuz. CP77'nin durumunu bilmiyorum şu an ama beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı