Cpanel mi Plesk Panel mi kullanılmalı?

ekucuk83

Hectopat
Natro'da kurumsal bir websitesi hazırlıyorum. Kurulumda panel olarak "cPanel mi yoksa Plesk Panel mi kuralım?" diye soruyor. Hangisi daha güvenlidir veya hangisini önerirsiniz? Daha önce Plesk Panel kuruluydu, sayfaya virüs bulaştı. Artık temadan mı, eklentilerden mi yoksa Plesk kaynaklı mı bilmiyorum? Her şeyle baştan bir daha uğraşacağız. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kullanım ve birçok açıdan cPanel daha iyi. Müşterilerimden, hosting piyasasından ve kendi kullandığım zamanlardan yola çıkarak söylüyorum. Kurumsal internet sitenizdeki scripte bağlı olarak virüs bulaşabilir. Biz bunlara exploit tarzı terimler takıyoruz. Örneğin Wordpress altyapısı kullanacaksanız, admin yolunu değiştirmek gibi ufak tefek güvenlik önlemleri alabilirsiniz. Herhangi bir problem üzerine yardımcı olabilirim, kolay gelsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı