CPU %100 kullanıyor neden?

oguzhan_d

Hectopat
Yer
istanbul/ümraniye
Daha fazla  
Merhabalar altta sistemimin olduğu bir ekran görüntüsü var. CoD Warzone oynarken CPU %100 ve 70-75 derece arasına çıkıyor. GPU kullanımım ise 55 ile 65 arasında sebebi ne olabilir? İşlemci soğutucum bozuk 1 2 aydır soğutucusuz kullanıyorum sistemi ondan kaynaklı olabilir mi? CoD Warzone oynarken aniden kapanmaya başladı bu da beni tedirgin etti.

Dosya Ekleri

• fafafaf.png
    15 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle en acilinden bir soğutucu veya fan almalısın CPU %100 olması ise sıcaklıktan kaynaklı sanırsam tedirgin olma ama bir soğutucuyu acilen almalısın.

CPU sorununu bilmiyorum ama kapanma sorunu tehlikeli olabilir onu söyleyebilirim CPU yüksek ihtimal sistemine yetmiyor 1070 var i5 var bilgisayarcıya götür kurcalamadan.

Soğutucusuz nasıl ısınmıyor işlemci? Arkadaş soğutucuyu sök tak yaptığı için şu an bilgisayarını kullanamıyor, açılmıyor ısındığı için.

Soğutucusuz kullandığın için CPU 3.20 GHz yerine 2.5GHz değerlerine düşüyor olabilir bu durum işlemci kullanımını arttırır. Bu şekilde kullanmak zararlı Acilen soğutucuyu aktif hale getirmelisiniz.
Soğutucu var ama fanı bozuk hava akışı olmuyor fansız çalışıyor.

Termal blok takılı olduğu için PC kapanmıyor ama İşlemcinin Frekans düşürdüğü kesin.

Sıvı soğutma derim ama pahalı yani ama alabilirsen sıvı soğutma almanı öneririm dediğim gibi pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…