CPU %100

albayrake

Decapat
Beyler bende ASUS X540L var ve bu bilgisayarın işlemcisi %99'da.
Bilgisayarı alalı 4 ay oldu ve aldığımdan beri çoğu zaman böyle bu yüzden de bilgisayar baya yavaş.
Nasıl çözerim? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle virüs olabilir PC yi çok açık tutma zarar görebilir destek servisin varsa önçeliklede ona sor gerekirse format at not:başka türlü olabilceni sanmam 100% kullanım normaldede yapılması zor bişi

Son düzenleme:
@@Ribozom Dostum gir internete adamın yazdığı bilgisayarın özelliklerine bak. 4GB RAM, ekran kartı yok, i3 5005U işlemci. Yani bu sistemden öyle aman aman bir şey beklemek yanlış. Gündelik kullanım için üretilmiş bir bilgisayar. SSD takarsa hızı artar, sisteme can gelir.

@@Ribozom Dostum gir internete adamın yazdığı bilgisayarın özelliklerine bak. 4GB RAM, ekran kartı yok, i3 5005U işlemci. Yani bu sistemden öyle aman aman bir şey beklemek yanlış. Gündelik kullanım için üretilmiş bir bilgisayar. SSD takarsa hızı artar, sisteme can gelir.
Adamın sıkıntısı işlemcinin fazla kullanımı. Fazla kullanıldığı için yavaş. albayrake dostum bence önemli verilerini yedekleyip temiz kurulum yap. Windows ürün anahtarın zaten anakarta kayıtlı kurulum sırasında sana anahtar sormaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı