Mick2
Femtopat
Hoccam adı üstünde %100, yani yok.b
CPU nun 100 den yukarısıda varmı
Hoccam adı üstünde %100, yani yok.b
CPU nun 100 den yukarısıda varmı
ama 105 diyor da neyse işlemci sıcaklığı 70 ekran kartı sıcaklığı 60 normalmidirHoccam adı üstünde %100, yani yok.
Normaldir ama ekran kartı kullanımı mı sıcaklığı mı? MSI AfterBurner ile sıcaklık değerlerini gönderebilir misiniz?ama 105 diyor da neyse işlemci sıcaklığı 70 ekran kartı sıcaklığı 60 normalmidir
ekran kartı sıcaklığı hocam HQ monitör diye bi uygulamadan baktımNormaldir ama ekran kartı kullanımı mı sıcaklığı mı? MSI AfterBurner ile sıcaklık değerlerini gönderebilir misiniz?
Ama 105 diyor da neyse işlemci sıcaklığı 70 ekran kartı sıcaklığı 60 normal midir?
VRAM kullanımı , CPU ve GPU kullanımını Xbox Game Bar ile gönderebilir misiniz?ekran kartı sıcaklığı hocam HQ monitör diye bi uygulamadan baktım
gönderebilirimVRAM kullanımı , CPU ve GPU kullanımını Xbox Game Bar ile gönderebilir misiniz?
hocam zaten pc nin demir tarafına dokundum çok sıcaktı ark ı kapattım 1 dakika içince -40 derece oldu pc resmenCPU kullanımı 100 olsa da sıcaklık 100 olsa da bir sıkıntı yaratmaz sonuç olarak bu donanım "iş" yapmak için var %100 kullanım sıkıntı yaratmaz. Fakat şuna dikkat etmelisiniz: Donanımlarınız yük altına girdikten sonra sıcaklıklar tabii ki de doğal olarak yüksek olacak. Bilgisayarınızı işiniz bitince hemen kapatmayın yoksa sıcaklık düşmeden fanlarınız kapanırsa lehimlerin atma olasılığı vardır. Cihazınız 1 dakika soğusun öyle kapayın.
Ufak at, civcivler yesinBen fark etmeden 20-30 saat 100-105 derece civarında kullandım bir şey olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.