Sebebi hızlı başlat özelliği olabilir. Kapatın isterseniz, şahsen pek yararını görmedim. Hep kapalı kullanırım.
o kısım 12 saat değil, 12 gün oluyor. Başlığı ona göre düzenledim.
Makalede yazanı uyguladım ve düzeldi, teşekkürler. Eğer kapalı olarak kullanırsam açılma sırasında kaç saniyelik bir fark görürüm?Sebebi Hızlı Başlat özelliği olabilir. Kapatın isterseniz, şahsen pek yararını görmedim. Hep kapalı kullanırım.
O kısım 12 saat değil, 12 gün oluyor. Başlığı ona göre düzenledim.
İşlemci kapandıdan kastınız nedir? Windows 10'da zaten bilgisayarı kapattığınızda sistem çok düşük bir güç tüketimiyle arkada hala çalışır, belleğe hızlı önyükleme dosyalarını ekler ve bu sayede hızlı boot edilir. İşlemcinin kapalı gözükmeme sebebi bu. Enerji kesintisi olmadığı sürece işlemci çalışıyor görünür bunda bir problem yok, hızlı başlatma ile ilgili bir durum.
Deneyip görebilirsiniz. Değişebiliyor. Bazılarında dakikaları bulduğuna şahit oldum, bende fark olmadı.Eğer kapalı olarak kullanırsam açılma sırasında kaç saniyelik bir fark görürüm?
Denedim gerçek bayağı uzun sürüyor, ayarı tekrar açmaya karar verdim. En azından sorun tekrar ortaya çıkarsa çözümünü biliyorum. Bir de bu CPU'nun kapalıyken çalışma olayı sadece şarjdayken mi oluyor?Deneyip görebilirsiniz. Değişebiliyor. Bazılarında dakikaları bulduğuna şahit oldum, bende fark olmadı.
Sanmıyorum.Bir de bu CPU'nun kapalıyken çalışma olayı sadece şarjdayken mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.