Oyun tüm çekirdekleri kullanmayı başaramıyor, oyunla alakalı.
Evet cihaz thermal throttle uyguluyor bahsettiğiniz durumda.Hocam bir sorunum daha var RDR2 ve GoW da throttle oluyor sanırım tam throttle mi bilmiyorum ama 45watt çekerken oyundayken 25watt a sabitliyor sıcaklık 87-90 olduğunda oluyor bu ve yeniden başlatmadan GHz artmıyor throttle değil mi bu?
Evet cihaz thermal throttle uyguluyor bahsettiğiniz durumda.
Temizlik ve termal macun değişimi önerebilirim ancak cihazın incelemelerini izleyip diğer kullanıcılarda sıcaklık nasılmış bakmak gerek. İnceleme yapılan ortamın sıcaklığı burada çok önemli, 18 derece odada inceleyip ısınmıyor, yeterli soğutmaya sahip diyen bir kanala denk gelmemeye çalışın.
Gigabyte/AORUS hakkında garanti koşullarını bilmiyorum, macun olarak Arctic MX-4 önerebilirim fakat benim dizüstü bilgisayarda 5-6 ay geçmeden yine cihaz çok ısınmaya başlamıştı belki biz bir şeyleri yanlış yapmışızdır.
MX-4 alacaksanız satıcının resmi bir satıcı olmasına dikkat edin, piyasada aşırı sayıda çakması var, şu anda Amazon.com.tr üzerinde Amazon satıcı olacak şekilde satılıyor, orijinaldir.
MX-5 piyasada bulamadığım için yazmadım, kendim kullanmadığım için net bilgi veremiyorum.Hocam MX-5 varmış sanırım arada bariz fark var mıdır veya daha iyisi var mı bildiğiniz.
MX-5 piyasada bulamadığım için yazmadım, kendim kullanmadığım için net bilgi veremiyorum.
Noctua soğutmada çok iyi bir markadır, termal macunlarını araştırabilirsiniz.
Ben laptop altı soğutucu kullandığımda hiçbir işe yaramadı desem yanıltıcı olmaz herhalde.Tamamdır ona da bakayım bir de laptopumun altına soğutucu önerir misiniz fiyat fark etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.