CPU bloğu nereden temin edilir ?

Temel derin

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2015
Mesajlar
317
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
İyi günler herkese, sıvı soğutma yapmak istiyorum ama CPU bloğunu aradım, taradım internettee bulamadım. Bunu yapanlar nasıl yapıyor ? Bu bloğu nereden temin edebiliriz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef kendi ülkemizde bu tür ürünlerden mahrumuz.:(
Ancak forum sitelerden sıfır ya da 2.el şeklinde bulmanız mümkündür.

Ben bu işi hobi olar ve yalnızca kendi PC'me yaptım. Yani ticaretini hiç yapmadım. O nedenle bende CPU ya da diğer parçakar bulunmuyor. :)
 
Maalesef kendi ülkemizde bu tür ürünlerden mahrumuz.:(
Ancak forum sitelerden sıfır ya da 2.el şeklinde bulmanız mümkündür.

Ben bu işi hobi olar ve yalnızca kendi PC'me yaptım. Yani ticaretini hiç yapmadım. O nedenle bende CPU ya da diğer parçakar bulunmuyor. :)
Hocam bu aliexpress güvenli midir ? Pek gözüm tutmadı ama bi sormak istedim. Sanki çin malları satıyormuş gibi geldi bana.
 
İstanbul'da yaşıyorsanız yada tanıdığınız biri var ise Yazıcıoğlu iş hanın da bulma ihtimaliniz var.
 
@Silinen üye, CPU blokları bütün işlemciler ile uyumlu hale getiriliyor. Tabi blok ile birlikte gelen aparatlar vasıtasıyla.

Örneğin:
Intel socket LGA 2011
Intel socket LGA 1150/1155/1156
Intel socket LGA 1366 (may require BLT-CPASZD12 if motherboard back plate is fixed)
Intel socket LGA 775
AMD socket AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2
AMD socket G34 (with separate BLT-CPAMDG34)
AMD socket 1207(F)/C32, 939, 940 (with separate BKT-CP021K and ACC-CPU350)
CPU Block - (No Fittings) -.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı