CPU boşta 15 derece

@gamercc38 O halde rüzgar da bir işe yaramıyor değil mi? Siz bu soğutma sistemleri olayını çok yanlış anlamışsınız, bir araştırın bana kalırsa.
Vantilatör odadaki havayı size üflüyor, size nüfuz eden gaz molekülleri artıyor, vücudunuza çarpan oda sıcaklığındaki gaz molekülleri normalden daha fazla "havanın" değmesini sağlıyor.
Ona bakarsanız hava soğutma sistemleri de mantıksız o halde :).

İlkokul fen bilgisi eğitimi almış birinin bu tarz bir soru sormaması gerekirdi ama, neyse :).

Ben de bundan bahsediyorum zaten.

Ya lütfen trolleme insanları tadında bırak bence dostum :D.
Konuya ciddi şekilde yorum yazıyorum, ben mi dalga geçmiş oluyorum şimdi?

Asabımı daha fazla bozmayın lütfen, espri yapacaksanız tadında bırakın.

Konuyu takip eden ve ciddi yorum yazan saygıdeğer arkadaşlarımı bu yorumumun dışında tutarak, insanların harcadığı zamana ve ciddiyetine saygısı olmayan ergen arkadaşlara bir çift lafım olacak.

Konuya ciddiyetle yaklaşıp, sorunu çözme amacıyla veya fikir verme amacıyla yorum yazan herkes ile alay etmeniz, ciddi yorumlarımıza devam etmemize rağmen alaycı yaklaşımlarınızı sergilemeniz ve yorumlara "🤣" emojisi atarak dalga geçmenize bazı insanlar tahammül edebilir, bazı insanlar tahammül edemez (bu eleştirime de atacaklarından eminim).
İnsanların anlık durumlarını bilmiyorsunuz, yardımcı olmak isteyen insanlar ile alay ediyorsunuz.

Şahsen birçok ergen gibi bütün gün evde oturup "babam para getirse de yesem" mantığı ile hareket etmiyorum ve benim için vakit nakittir. İnsanlara yardımcı olmak, fikir vermek amacıyla girdiğim bu platformda, ayırdığım vaktimi tamamen boş insanlara ve alaycı ergen kitleye ayırdığımı gördüğüm zaman, ister istemez sinirleniyorum.

İnsanlar sizin saçma sapan alaycı tavırlarınıza cevap vermek için değerli zamanlarını harcamak zorunda değiller. Esprinin, şakanın bir sınırı vardır ve üst üste defalarca ciddi cevap vermeme rağmen sürekli alay edilmesi, bu sınırı fazlasıyla aşıyor. Eğer eğlenecek birilerini arıyorsanız "Mizah ve Eğlence" kategorisine gidip en azından insanların vakitlerinden çalmazsınız.

Beni az çok tanımış olan biri, ciddi anlamda rahatsız olmadığım sürece bu tarz bir eleştiri yazmayacağımı bilir. Alay eden ergen kitleyi tebrik ediyorum, zamanımdan çalmayı ve rahatsız etmeyi başardınız. Ne büyük başarı ama!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı