CPU boşta %92 kullanılıyor

Hangi antivürüsü kullanıyorsunuz. Eğer Avast'ı kullanıyorsanız bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer arkadaşın yazdığına takıldım ben %92 normal mi ya.
Yav sallıyor normal falan değil. Şu foruma bütün cahiller yorum yazıyor. Adam crack yapmayı dün öğrenmiş konuşmak için salllıyor. Hangi programı kurarsanız kurun arkada çalışmadığı sürece işlem yapamaz. Valorant bile kursan o oyun kapalı olduğu sürece işlemci kullanamaz. Açıkkende kullanmaz. Valoran çok işlemci kullanıyor doğru ama %90 olmuyor. İşlemcinize göre değişir bu değer. Benim işlemcinin anasını ağlatıyor o oyun kullanım olarak değil sıcaklık olarak. Oyun işlemci odaklı bir oyun fakat boştayken işlemcin kullanılıyorsa görev yöneticisinden o işlem sekmesine tıklayıp yüzdeye bak. Büyük ihtimalle windows arkaplanda sürekli update vs yapıp dosya aktarımı sağlıyor. Otomatik güncellemeleri, antivirüsü ve güvenlik duvarı + uac gibi saçma sapan şeyleri kapatırsan bilgisayarın hem hızlanır hem az işlem yapar. Eğer kendine güveniyor bilgisayarlardan anlıyorum diyorsan bunları kullanma. Bu yorumu oyun yazılımcısı olarak yazıyorum, 7 senedir antivirüs kullanmıyorum ve bir sorunum olmadı. Başlangıçtaki uygulamaları sınırlandırabilir ccleaner adlı programla temizlik yapabilirsin.

Yav sallıyor normal falan değil. Şu foruma bütün cahiller yorum yazıyor. Adam crack yapmayı dün öğrenmiş konuşmak için salllıyor. Hangi programı kurarsanız kurun arkada çalışmadığı sürece işlem yapamaz. Valorant bile kursan o oyun kapalı olduğu sürece işlemci kullanamaz. Açıkkende kullanmaz. Valoran çok işlemci kullanıyor doğru ama %90 olmuyor. İşlemcinize göre değişir bu değer. Benim işlemcinin anasını ağlatıyor o oyun kullanım olarak değil sıcaklık olarak. Oyun işlemci odaklı bir oyun fakat boştayken işlemcin kullanılıyorsa Görev Yöneticisi'nden o işlem sekmesine tıklayıp yüzdeye bak. Büyük ihtimalle Windows arka planda sürekli Update vs yapıp dosya aktarımı sağlıyor. Otomatik güncellemeleri, antivirüsü ve güvenlik duvarı + UAC gibi saçma sapan şeyleri kapatırsan bilgisayarın hem hızlanır hem az işlem yapar. Eğer kendine güveniyor bilgisayarlardan anlıyorum diyorsan bunları kullanma. Bu yorumu oyun yazılımcısı olarak yazıyorum, 7 senedir antivirüs kullanmıyorum ve bir sorunum olmadı. Başlangıçtaki uygulamaları sınırlandırabilir CCleaner adlı programla temizlik yapabilirsin.

İşlemci kötüyse dedim asıl okumamak cahilliktir.

Olmuyor. İşlemciye bir şey kurulmaz.

Ben de biliyorum zaten dalga geçtim :D işlemcinin görevini bilmeyenler burada destek vermeye çalışıyor işletim sistemi dediğin ekran kartına kurulur (!)

Ben de biliyorum zaten dalga geçtim :D işlemcinin görevini bilmeyenler burada destek vermeye çalışıyor işletim sistemi dediğin ekran kartına kurulur (!)

Ya akşam akşam yanlış yazmışım zaten 40 IQ üstü herkes anlamıştır neyi kast ettiğimi dalga geçmek için yer arıyorsanız akşamları kafa dağıtmak için girdiğim forumda size ayıracak vaktim yok konuyu takibi bırakıyorum yazana cevap vermiycem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı