Yav sallıyor normal falan değil. Şu foruma bütün cahiller yorum yazıyor. Adam crack yapmayı dün öğrenmiş konuşmak için salllıyor. Hangi programı kurarsanız kurun arkada çalışmadığı sürece işlem yapamaz. Valorant bile kursan o oyun kapalı olduğu sürece işlemci kullanamaz. Açıkkende kullanmaz. Valoran çok işlemci kullanıyor doğru ama %90 olmuyor. İşlemcinize göre değişir bu değer. Benim işlemcinin anasını ağlatıyor o oyun kullanım olarak değil sıcaklık olarak. Oyun işlemci odaklı bir oyun fakat boştayken işlemcin kullanılıyorsa görev yöneticisinden o işlem sekmesine tıklayıp yüzdeye bak. Büyük ihtimalle windows arkaplanda sürekli update vs yapıp dosya aktarımı sağlıyor. Otomatik güncellemeleri, antivirüsü ve güvenlik duvarı + uac gibi saçma sapan şeyleri kapatırsan bilgisayarın hem hızlanır hem az işlem yapar. Eğer kendine güveniyor bilgisayarlardan anlıyorum diyorsan bunları kullanma. Bu yorumu oyun yazılımcısı olarak yazıyorum, 7 senedir antivirüs kullanmıyorum ve bir sorunum olmadı. Başlangıçtaki uygulamaları sınırlandırabilir ccleaner adlı programla temizlik yapabilirsin.Diğer arkadaşın yazdığına takıldım ben %92 normal mi ya.
Bu görsele göre sistem boşta değil. Uygulama işlemci tüketiyor. Eğer sekmeyi öne alırsan daha fazla kullanmaya başlayacak ve işlemciye darboğaz yapıyor.bu tarz oyunlar için Ryzen 5 5600 tarzı bir işlemci lazım günümüzde . 6 çekirdek 4.0 ghzlerde bir işlemci.bu kanka
Valorant normal ama kötü işlemciye Windows 10 kurduysan ve anlık olarak ise boştaki de normal.
Bilmediğimden soruyorum işlemciye Windows 10 kurmak nasıl oluyor?
Yav sallıyor normal falan değil. Şu foruma bütün cahiller yorum yazıyor. Adam crack yapmayı dün öğrenmiş konuşmak için salllıyor. Hangi programı kurarsanız kurun arkada çalışmadığı sürece işlem yapamaz. Valorant bile kursan o oyun kapalı olduğu sürece işlemci kullanamaz. Açıkkende kullanmaz. Valoran çok işlemci kullanıyor doğru ama %90 olmuyor. İşlemcinize göre değişir bu değer. Benim işlemcinin anasını ağlatıyor o oyun kullanım olarak değil sıcaklık olarak. Oyun işlemci odaklı bir oyun fakat boştayken işlemcin kullanılıyorsa Görev Yöneticisi'nden o işlem sekmesine tıklayıp yüzdeye bak. Büyük ihtimalle Windows arka planda sürekli Update vs yapıp dosya aktarımı sağlıyor. Otomatik güncellemeleri, antivirüsü ve güvenlik duvarı + UAC gibi saçma sapan şeyleri kapatırsan bilgisayarın hem hızlanır hem az işlem yapar. Eğer kendine güveniyor bilgisayarlardan anlıyorum diyorsan bunları kullanma. Bu yorumu oyun yazılımcısı olarak yazıyorum, 7 senedir antivirüs kullanmıyorum ve bir sorunum olmadı. Başlangıçtaki uygulamaları sınırlandırabilir CCleaner adlı programla temizlik yapabilirsin.
İşlemciye işletim sistemi kurmak... Hmm
Olmuyor. İşlemciye bir şey kurulmaz.
Olmuyor. İşlemciye bir şey kurulmaz.
Bu kanka.
Ben de biliyorum zaten dalga geçtimişlemcinin görevini bilmeyenler burada destek vermeye çalışıyor işletim sistemi dediğin ekran kartına kurulur (!)
İşlemcili sistem işte akşama kadar dershanedeyim kafa kalmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.