Bu virüs çok yaygınlaştı. Nedir anlamadım. Hocam ya temizinden formatlayıp 8.1 kurun ya da google amcamıza %100 cpu kullanımı yazın. Çözümü bulacaksınız.
Bu virüsün adı dgen sanırım. Görev yöneticisi>işlemler>tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster.
Orada en çok işlemi hangisi kullanıyor ise kapat. Büyük ihtimal dge.exe diye bir şey çıkacak.
Combofix önermeniz bilinçsiz olduğunuzun göstergesi. Adwcleaner, Malwarebytes ve Emsisoft Emergency Kit ile tara. Kaspersky Rescue Disk ile tara. Combofix sisteme zarar veriyor.
Combofix önermeniz bilinçsiz olduğunuzun göstergesi. Adwcleaner, Malwarebytes ve Emsisoft Emergency Kit ile tara. Kaspersky Rescue Disk ile tara. Combofix sisteme zarar veriyor.
Adwcleaner'ın tam olarak ne yaptığını biliyor olsanız bunu söylemezdiniz bile. Sadece tarayıcıların saçma uzantılarını falan siliyor. Çok biliyorsanız girin görev yöneticisinden silin. Ben de kullandığımdan değil zaten. Kullananlar memnun olduğu için önerdim. Girip görev yöneticisinden kapatıp sildiğimi de söylemiştim yukarıda.