CPU fan ayarı yapılmıyor

reva1

Megapat
Daha fazla  
RAM
32
Ne kadar ayar yapsam da internetten video izlesem de bir türlü sorunu çözemedim. Bilgisyarımda normalde böyle bir sorun yoktu ama bir anda böyle bir şey olmaya başladı fanlar neden sürekli %100 ayarlarda çalışıyor. Oyunlara normalde bilgisyarımı zorlamayacak oyunlarda bile çalışıp ses yapıyor. Overclock yapmadım bilgisayara format attım BIOS'u da sıfırladım ama çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-09-23 saat 14.21.47_c5d56839.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-23 saat 14.21.47_c5d56839.jpg
    282,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet yüksek derecede çalışıyor hocam cpunuz. Fanlarını son hız dönmesi gayet normal.

Hocam ben bu kadar fazla yüksek derece çalışmasını istemiyorum işte sadece akşamlar oyun oynarım yoksa işimi yaparım vs kod kullanırken YT gezerken de çok ses çıkarıyor.

85 derecede son fan hızında çalışması normal. Eğer çalışmasa sistem kendini kapatır. Stok fan mı? En son termal macun ne zaman değiştin?

85 derecede son fan hızında çalışması normal. Eğer çalışmasa sistem kendini kapatır. Stok fan mı? En son termal macun ne zaman değiştin?

Dün değiştirdim güzelce sürdüm daha önceden hiç ses yapmıyordu ve herhangi bir sıkıntım yoktu yanda birkaç uygulama açıp kullanabiliyordum şu anda kullanırken birinden birisi donuyor ve sesten dolayı odada durulmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı