S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 28 Nisan 2020 #1 Merhabalar. Bilgisayarı her açtığımda ekte yer alan fotoğraftaki hatayı alıyorum. Sorun anakartta mı yoksa fanda mı diye öğrenmek istedim. Belki yazılımsal da olabilir. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_20200428_203731.jpg 2,1 MB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2020
Merhabalar. Bilgisayarı her açtığımda ekte yer alan fotoğraftaki hatayı alıyorum. Sorun anakartta mı yoksa fanda mı diye öğrenmek istedim. Belki yazılımsal da olabilir. Yardımcı olur musunuz?
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 28 Nisan 2020 #2 Genelde fanı tanımlayamadığında ya da fan çalışmadığında bu hatayı verir. Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misin? Fan çalışmıyor gibi büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Genelde fanı tanımlayamadığında ya da fan çalışmadığında bu hatayı verir. Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misin? Fan çalışmıyor gibi büyük ihtimalle.
KS KS S SercanAkgc Hectopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 64 29 Nisan 2020 #3 MehmetS00 dedi: Genelde fanı tanımlayamadığında ya da fan çalışmadığında bu hatayı verir. Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misin? Fan çalışmıyor gibi büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Egzoz fanı her zaman çalışıyor. İşlemci fanı bazen çalışmıyor o zaman da pervaneyi hafiften döndürüyorum çalışmaya başlıyor. Artı 0 Eksi
MehmetS00 dedi: Genelde fanı tanımlayamadığında ya da fan çalışmadığında bu hatayı verir. Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir misin? Fan çalışmıyor gibi büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Egzoz fanı her zaman çalışıyor. İşlemci fanı bazen çalışmıyor o zaman da pervaneyi hafiften döndürüyorum çalışmaya başlıyor.
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 29 Nisan 2020 #4 SercanAkgc dedi: Egzoz fanı her zaman çalışıyor. İşlemci fanı bazen çalışmıyor o zaman da pervaneyi hafiften döndürüyorum çalışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci fanının arızalı olduğundan bahsediyor hata da. İşlemci fanını değiştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
SercanAkgc dedi: Egzoz fanı her zaman çalışıyor. İşlemci fanı bazen çalışmıyor o zaman da pervaneyi hafiften döndürüyorum çalışmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci fanının arızalı olduğundan bahsediyor hata da. İşlemci fanını değiştirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum.
xHysion Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3470 | R7 240 4 GB | 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2023 #5 İşlemci fanını takmayı unutmuş olabilirsin hocam. Artı 0 Eksi