Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bilgisayar açılırken CPU Fan Error veriyor. Kabloları kontrol ettim, fanı güzelce temizleyip tekrar taktım. Bilgisayarı açtığım zaman devir yapıp duruyor. BIOS'a girdim CPU Fan Speed N/A gözüküyor ve bunu değiştiremiyorum. BIOS da güncel zaten.
Bilgisayar açılırken CPU Fan Error veriyor. Kabloları kontrol ettim, fanı güzelce temizleyip tekrar taktım. Bilgisayarı açtığım zaman devir yapıp duruyor. BIOS'a girdim CPU Fan Speed N/A gözüküyor ve bunu değiştiremiyorum. BIOS da güncel zaten.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun sonundaki islemi yapin. Fanin kablosu bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun sonundaki islemi yapin. Fanin kablosu bozuk olabilir.
KS KS Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Hangottom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun sonundaki islemi yapin. Fanin kablosu bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de onu yapmaya BIOS'a girdim maalesef o değiştirilmiyor bende. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun sonundaki islemi yapin. Fanin kablosu bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de onu yapmaya BIOS'a girdim maalesef o değiştirilmiyor bende.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #4 Haydar Gümüş dedi: Ben de onu yapmaya BIOS'a girdim maalesef o değiştirilmiyor bende. Genişletmek için tıkla... CPU soğutucunuz nedir? N/a ignore olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Haydar Gümüş dedi: Ben de onu yapmaya BIOS'a girdim maalesef o değiştirilmiyor bende. Genişletmek için tıkla... CPU soğutucunuz nedir? N/a ignore olmuyor mu?
KS KS Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 Hangottom dedi: CPU soğutucunuz nedir? N/a ignore olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Cooler Master ama hangi model bilmiyorum. BIOS'ta N/A yazıyor ve o değiştirilmiyor. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: CPU soğutucunuz nedir? N/a ignore olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Cooler Master ama hangi model bilmiyorum. BIOS'ta N/A yazıyor ve o değiştirilmiyor.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #6 Haydar Gümüş dedi: Cooler Master ama hangi model bilmiyorum. BIOS'ta n/a yazıyor ve o değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Üstüne enter ile bastığınız zaman değişmiyor yani. Anakartınız nedir? Ve pini hangi girişe taktınız? Artı 0 Eksi
Haydar Gümüş dedi: Cooler Master ama hangi model bilmiyorum. BIOS'ta n/a yazıyor ve o değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Üstüne enter ile bastığınız zaman değişmiyor yani. Anakartınız nedir? Ve pini hangi girişe taktınız?
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #7 Sıvı soğutma mı? Artı 0 Eksi
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #8 N/A : Not Available anlamına geliyor. CPU Fanı doğru şekilde anakarta takılmadığında verdiği bir hata. Artı 0 Eksi
N/A : Not Available anlamına geliyor. CPU Fanı doğru şekilde anakarta takılmadığında verdiği bir hata.
KS KS Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #9 Hangottom dedi: Üstüne enter ile bastığınız zaman değişmiyor yani. Anakartınız nedir? Ve pini hangi girişe taktınız? Genişletmek için tıkla... Pini 4 pinlik yanında CPU Fan yazan yere taktım. Entera bastığım zaman hiç bir şey değişmiyor. 300 dedi: Sıvı soğutma mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Üstüne enter ile bastığınız zaman değişmiyor yani. Anakartınız nedir? Ve pini hangi girişe taktınız? Genişletmek için tıkla... Pini 4 pinlik yanında CPU Fan yazan yere taktım. Entera bastığım zaman hiç bir şey değişmiyor. 300 dedi: Sıvı soğutma mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #10 Haydar Gümüş dedi: Pini 4 pinlik yanında CPU fan yazan yere taktım. Entera bastığım zaman hiçbir şey değişmiyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... CPU fan kablonuz bozuk olabilir. Anakartınız nedir? Hangi BIOS sürümündesiniz? Artı 0 Eksi
Haydar Gümüş dedi: Pini 4 pinlik yanında CPU fan yazan yere taktım. Entera bastığım zaman hiçbir şey değişmiyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... CPU fan kablonuz bozuk olabilir. Anakartınız nedir? Hangi BIOS sürümündesiniz?