Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bilgisayar açılırken CPU Fan Error veriyor. Kabloları kontrol ettim, fanı güzelce temizleyip tekrar taktım. Bilgisayarı açtığım zaman devir yapıp duruyor. BIOS'a girdim CPU Fan Speed N/A gözüküyor ve bunu değiştiremiyorum. BIOS da güncel zaten.
Bilgisayar açılırken CPU Fan Error veriyor. Kabloları kontrol ettim, fanı güzelce temizleyip tekrar taktım. Bilgisayarı açtığım zaman devir yapıp duruyor. BIOS'a girdim CPU Fan Speed N/A gözüküyor ve bunu değiştiremiyorum. BIOS da güncel zaten.
KS KS Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 Hangottom dedi: CPU fan kablonuz bozuk olabilir. Anakartınız nedir? Hangi BIOS sürümündesiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart Foxconn 2ABF olması lazım. 8.19 RevA olması lazım en günceli. Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: CPU fan kablonuz bozuk olabilir. Anakartınız nedir? Hangi BIOS sürümündesiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart Foxconn 2ABF olması lazım. 8.19 RevA olması lazım en günceli.
Hangottom Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #12 Haydar Gümüş dedi: Anakart Foxconn 2abf olması lazım. 8.19 reva olması lazım en günceli. Genişletmek için tıkla... Anakartınız kaliteli değil. Ondan dolayı ayarlayamamanız normal. Anakartta sıkıntı olabilir. Veya soğutma fanının kablosunda. Artı 0 Eksi
Haydar Gümüş dedi: Anakart Foxconn 2abf olması lazım. 8.19 reva olması lazım en günceli. Genişletmek için tıkla... Anakartınız kaliteli değil. Ondan dolayı ayarlayamamanız normal. Anakartta sıkıntı olabilir. Veya soğutma fanının kablosunda.
KS KS Haydar Gümüş Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #13 Hangottom dedi: Anakartınız kaliteli değil. Ondan dolayı ayarlayamamanız normal. Anakartta sıkıntı olabilir. Veya soğutma fanının kablosunda. Genişletmek için tıkla... tekrardan kontrol edicem arada çalışıyor ama deviri çok fazla aşırı ses çıkartıyor Artı 0 Eksi
Hangottom dedi: Anakartınız kaliteli değil. Ondan dolayı ayarlayamamanız normal. Anakartta sıkıntı olabilir. Veya soğutma fanının kablosunda. Genişletmek için tıkla... tekrardan kontrol edicem arada çalışıyor ama deviri çok fazla aşırı ses çıkartıyor