İgnore derken cpu fan soketini görmemesini mi sağlıyorsunuz BIOS'un? Yani cha_fan a takılabiliyor?asus anakartların genel sorunuçözümü x fan ayarlarındaki yerleri ignore yapman. Bir daha asus anakart almayacağım.Bu hatayı 2 adet asus anakartta alıyoruz ben ve arkadaşım slotlar ve her şey doğru. Biosdan ignore yaptık ve hata düzeldi.
İgnore derken cpu fan soketini görmemesini mi sağlıyorsunuz BIOS'un? Yani cha_fan a takılabiliyor?
Ignore menusune nasıl ulaşırım reis bende deniyeyim bu arada cpu fan speed ile alakalı dimi bu durum ?asus anakartların genel sorunuçözümü x fan ayarlarındaki yerleri ignore yapman. Bir daha asus anakart almayacağım.Bu hatayı 2 adet asus anakartta alıyoruz ben ve arkadaşım slotlar ve her şey doğru. Biosdan ignore yaptık ve hata düzeldi.
Ya sen var ya kralsın kral. Aylardır böyle kullanıyordum. Posta tekrar bir göz atayım dedim ve senin yazdığını denemek istedim. Az önce oldu ve çok mutluyum şuandaasus anakartların genel sorunuçözümü x fan ayarlarındaki yerleri ignore yapman. Bir daha asus anakart almayacağım.Bu hatayı 2 adet asus anakartta alıyoruz ben ve arkadaşım slotlar ve her şey doğru. Biosdan ignore yaptık ve hata düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.