Coolee Master Hyper 212 Spectrum kule tipi soğutucunun fan kablosunu, A520 M model anakarta taktım yerine oturdu ama aca ters takmış olabilme ihtimalim var mı? Yani ters takılabilir mi, ters takılırsa ne gibi durumlar olur?
Ters takarsanız muhtemelen soketi ezersiniz onun için güç uygulamanız gerekir. Eğer düzgün oturduysa zorlamadan girdiyse sorun olmaz.Coolee Master Hyper 212 Spectrum kule tipi soğutucunun fan kablosunu, A520 M model anakarta taktım yerine oturdu ama aca ters takmış olabilme ihtimalim var mı? Yani ters takılabilir mi, ters takılırsa ne gibi durumlar olur?
Oturduysa düz takmışınız demektir.Coolee Master Hyper 212 Spectrum kule tipi soğutucunun fan kablosunu, A520 M model anakarta taktım yerine oturdu ama aca ters takmış olabilme ihtimalim var mı? Yani ters takılabilir mi, ters takılırsa ne gibi durumlar olur?
Ters takarsanız soğutucu çalışmaz,ve ters takılınca soketi bozma ihtimaliniz var,ve takmaya çalışırsanız zaten girmez,ve sorunsuz oturduysa doğru yöne takmışsınız demektir.Coolee Master Hyper 212 Spectrum kule tipi soğutucunun fan kablosunu, A520 M model anakarta taktım yerine oturdu ama aca ters takmış olabilme ihtimalim var mı? Yani ters takılabilir mi, ters takılırsa ne gibi durumlar olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.