shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 22 Mart 2020 #11 G8341 dedi: Vidayı kolunuzla değil bileğinizle sıkın, bileğiniz zorlandığında durmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... En doğru tanım.
G8341 dedi: Vidayı kolunuzla değil bileğinizle sıkın, bileğiniz zorlandığında durmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... En doğru tanım.
S sasaseeeer Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 20 14 Nisan 2021 #12 Çok fazla sıkarsan Ekrana görüntü gelmeyebilir fanı çıkartırken de zor gelir ben de görüntü gelmemişti gevşettim düzeldi.
Çok fazla sıkarsan Ekrana görüntü gelmeyebilir fanı çıkartırken de zor gelir ben de görüntü gelmemişti gevşettim düzeldi.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 19 Nisan 2021 #13 sasaseeeer dedi: Çok fazla sıkarsan Ekrana görüntü gelmeyebilir fanı çıkartırken de zor gelir ben de görüntü gelmemişti gevşettim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın.
sasaseeeer dedi: Çok fazla sıkarsan Ekrana görüntü gelmeyebilir fanı çıkartırken de zor gelir ben de görüntü gelmemişti gevşettim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın.
S sasaseeeer Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 20 19 Nisan 2021 #14 oscorp dedi: Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın. Genişletmek için tıkla... Aynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım.
oscorp dedi: Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın. Genişletmek için tıkla... Aynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım.
qwertyklave35 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #15 sasaseeeer dedi: Aynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz oldu mesajınızı gördüm ve sıkılığı azalttın düzeldi
sasaseeeer dedi: Aynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Aynen dediğiniz oldu mesajınızı gördüm ve sıkılığı azalttın düzeldi
Rezn0v Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 88 24 Nisan 2023 #16 O zaman ben de ekleyim Vidaları çok fazla sıkınca bakır plaka ve işlemci arasındaki macun dışarı doğru tahliye oluyor. Tatlı sıkıp bırakmak gerekli
O zaman ben de ekleyim Vidaları çok fazla sıkınca bakır plaka ve işlemci arasındaki macun dışarı doğru tahliye oluyor. Tatlı sıkıp bırakmak gerekli
B B.c.p.58 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 129 Çözümler 2 13 Haziran 2024 #17 Rezn0v dedi: O zaman ben de ekleyim vidaları çok fazla sıkınca bakır plaka ve işlemci arasındaki macun dışarı doğru tahliye oluyor. Tatlı sıkıp bırakmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Bende ekleyem o zaman cok sikinca goruntu gelmiyor 2 vida gevsetince geliyor 2 kere macun surdum CPU isigi yandi ikisinde de gevsettim goruntu geldi.
Rezn0v dedi: O zaman ben de ekleyim vidaları çok fazla sıkınca bakır plaka ve işlemci arasındaki macun dışarı doğru tahliye oluyor. Tatlı sıkıp bırakmak gerekli. Genişletmek için tıkla... Bende ekleyem o zaman cok sikinca goruntu gelmiyor 2 vida gevsetince geliyor 2 kere macun surdum CPU isigi yandi ikisinde de gevsettim goruntu geldi.