shell32.dll
Megapat
En doğru tanım.Vidayı kolunuzla değil bileğinizle sıkın, bileğiniz zorlandığında durmanız gerekir.
En doğru tanım.Vidayı kolunuzla değil bileğinizle sıkın, bileğiniz zorlandığında durmanız gerekir.
Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın.Çok fazla sıkarsan Ekrana görüntü gelmeyebilir fanı çıkartırken de zor gelir ben de görüntü gelmemişti gevşettim düzeldi.
Aynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım.Allah aşkına şu konulara cevap verirken tarihe bakın.
Aynen dediğiniz oldu mesajınızı gördüm ve sıkılığı azalttın düzeldiAynı Konuyu ben de araştırırken buldum başka arkadaşlarda araştırıp buraya geleceklerdir görüp de yanlış bir şey yapmasınlar diye yazdım.
O zaman ben de ekleyimvidaları çok fazla sıkınca bakır plaka ve işlemci arasındaki macun dışarı doğru tahliye oluyor. Tatlı sıkıp bırakmak gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.