CPU fanındaki ayak yerine vida takılırsa ne olur?

30 liralık dandik macundan al sür, kendiliğinden kapanmaz. Fantezi arama.

İşlemci fanının sabitleme ayakları kırık veya hasarlı yanlış anlamadıysam. Bu durumda işlemci fanını anakarta başka türlü sabitlemeye çalışmak yerine kırık ayakları söküp, fanı işlemcinin üzerine yerleştirip kasayı yan yatırmanızı tavsiye ederim. Bir süre de olsa idare edecektir.

İşlemci fanının sabitleme ayakları kırık veya hasarlı yanlış anlamadıysam. Bu durumda işlemci fanını anakarta başka türlü sabitlemeye çalışmak yerine kırık ayakları söküp, fanı işlemcinin üzerine yerleştirip kasayı yan yatırmanızı tavsiye ederim. Bir süre de olsa idare edecektir.

İçinde kendi CPU fanı kırıldu LGA 775 eski bir PC vardı ondan söktüm elimde iki tane var eski PC'den söktüğüm daha beter ama o PC hala çalışıyordu. Denedim yan yatırıp koymayı yine kapandı.

Benim tavsiyem para biriktirin servise gönderin kendiniz yapmaya kalkışmayın.

Eski PC 2008'den kalma garantisi yok.

İşlemci fanındaki ayakların tırnakları mı kırıldı sadece? Bu tür bir durumu eski LGA 775 bilgisayarımda ben de yaşamıştım. Bir bilgisayarcıda kırık tırnakları başka bir fandan sökülen sağlam tırnaklar ile değiştirdiğimizde sorun düzeldi. Birkaç yıl önce yaşandı bu olay. O dönem çıkma tırnaklar için 40 TL gibi bir ücret ödediğimi hatırlıyorum.

İşlemci fanındaki ayakların tırnakları mı kırıldı sadece? Bu tür bir durumu eski LGA 775 bilgisayarımda ben de yaşamıştım. Bir bilgisayarcıda kırık tırnakları başka bir fandan sökülen sağlam tırnaklar ile değiştirdiğimizde sorun düzeldi.

Durum bir giri bir şeyi tutan şey kırık sol altta biri sağ üste yamuk onu macun yenilemek için takarken yamulttum. En azından yamuk olan düzelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı