GPU normal bence 80 sonrası anormal ama.
CPU sıcaklığı normal değil.
Bende biliyorum anormal olduğunu oda sürekli güneşe bakıyor doğal olarak da ısınıyor benim sıkıntım ekran kartı ısınmazken neden GPU ısınıyor acaba?
Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani CyberPunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa A kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @AylollolGPU normal bence 80 sonrası anormal ama.
CPU sıcaklığı normal değil.
Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani Cyberpunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa a kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @Aylollol
İşlemciniz nedir?Benim işlemcim 85 dereceden sonra uyarı veriyor ve kendini kapatıyor ondan dedim.
İşlemciniz nedir?
U serisi işlemciler güç tasarrufu için üretilen işlemcilerdir, bu işlemciler ısınmaya karşı çok narindirler bundan dolayı da fazla ısınmadan hemen kendilerini kapatırlar. Zaten güç tasarrufu işlemci olduklarından fazla güçlü de değillerdir.i5 10210u.
Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani Cyberpunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa A kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @Aylollol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.