CPU-GPU sıcaklıklarında 75 derece normal mi?

GPU normal bence 80 sonrası anormal ama.
CPU sıcaklığı normal değil.
Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani CyberPunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa A kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @Aylollol

Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani Cyberpunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa a kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @Aylollol

Benim işlemcim 85 dereceden sonra uyarı veriyor ve kendini kapatıyor ondan dedim.

Nasıl normal değil ya? Hocam farkında mısınız bu cihaz dizüstü bilgisayar? Dizüstü bilgisayara göre sıcaklıklarınız gayet normal endişe etmeyiniz. 80 derece çok çok iyi, 85 derece çok iyi, 90 derece iyi, 95 derece normal ama 95 ve üstü sıcaklıklar sorun demektir. Ayrıca 95 derece AAA -yani Cyberpunk 2077, RDR2, BF serisi- oyunlarda normaldir, yoksa A kalite -Rocket League, LoL, Valorant, CS:GO gibi- oyunlarda normal değildir. @Aylollol

Çok teşekkür ederim bu bilgisayar çok mu ısınıyor kafayı yiyordum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı