CPU Hızı Çok Düşük

Qwertyazerty

Decapat
CPU Hızı Normalde 2.50-2.70 Olması Gerekirken Şu Anda 0.38. Ve Bilgisayar Aşırı Derecede Kasıyor. Herhangi Bir Uygulamadan da Olabilir Bu Sorun Bilmiyorum Araştırdım Ama Çözemedim. Bilgisayar Ana Menüde Olmasına Rağmen Aşırı Derecede Kasıyor. Eskiden Böyle Bir Durum Yoktu Bir Anda Oldu. Sorunun Tam Nedenini Bilmiyorum Bu Yüzden Çözemiyorum. Eskiden Aynı Durumu Razer Cortex Yükleyince de Yaşamıştım Ama Silmiştim. Bugün Farkettimki Silinmemiş Hala Dosyaların İçerisinde, Silince Düzeleceğini Düşünmüşdüm Fakat Öyle Sildim Olmadı Hala Kasıyor.

Görev yöneticisinden cpu kullanımını kemiren birşey varsa onun fotosunu veya ismini gönderir misin ?
Arkadaşımızın dediği gibi CPU kullanan uygulamalar "görev yöneticisi" kısmında gözükmektedir. Ordan bulup programı silebilirsiniz.
Fakat çözüme yine ulaşamazsanız bilgisayarınızı sıfırlayın veya tekrardan formatlayınız. Yine bir çözüme kavuşamazsanız size en iyi önerim bir bilgisayarcıya göstermeniz olacaktır.

CPU Hızı Normalde 2.50-2.70 Olması Gerekirken Şu Anda 0.38. Ve Bilgisayar Aşırı Derecede Kasıyor. Herhangi Bir Uygulamadan da Olabilir Bu Sorun Bilmiyorum Araştırdım Ama Çözemedim. Bilgisayar Ana Menüde Olmasına Rağmen Aşırı Derecede Kasıyor. Eskiden Böyle Bir Durum Yoktu Bir Anda Oldu. Sorunun Tam Nedenini Bilmiyorum Bu Yüzden Çözemiyorum. Eskiden Aynı Durumu Razer Cortex Yükleyince de Yaşamıştım Ama Silmiştim. Bugün Farkettimki Silinmemiş Hala Dosyaların İçerisinde, Silince Düzeleceğini Düşünmüşdüm Fakat Öyle Sildim Olmadı Hala Kasıyor.

Bios ayarlarınızı defult yapıp kontrol edebilirmisiniz. Temiz bir windows kurulumuda yapabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
Bence Yok Tüketen Bir şey.

Evet, dediğiniz gibi tüketen birşey yok. Dizüstü bilgisayarların en büyük sıkıntısı çok fazla ısınınca işlemcinin mhz düşürerek sıcaklığı dengelemeye çalışmasıdır. Dizüstünüzün sıcaklık değerlerini atabilirmisiniz.Eğer program önerisi istiyorsanız aşağı link koyayim bunu kurun ve sensör kısmından cpu sıcaklığınızı bana atın

Link

Evet, dediğiniz gibi tüketen birşey yok. Dizüstü bilgisayarların en büyük sıkıntısı çok fazla ısınınca işlemcinin mhz düşürerek sıcaklığı dengelemeye çalışmasıdır. Dizüstünüzün sıcaklık değerlerini atabilirmisiniz.Eğer program önerisi istiyorsanız aşağı link koyayim bunu kurun ve sensör kısmından cpu sıcaklığınızı bana atın

Link
Şu Anda Kuramayacağım Özür Dilerim Fakat Yaklaşık 4 Saattir Bilgisayarı Çalıştırmama Rağmen Çok Az Sıcaklık Hissediyorum.

Şu Anda Kuramayacağım Özür Dilerim Fakat Yaklaşık 4 Saattir Bilgisayarı Çalıştırmama Rağmen Çok Az Sıcaklık Hissediyorum.

Laptop prize mi bağlı yoksa sadece bataryayla mı kullanıyorsunuz(Cep telefonu gibi şarj et kullan) ?

Problem değil hocam kurmak zorunda değilsiniz zaten özürlük durum yok gene de nezaketiniz için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı