HP Victus Gaming 15-FA2012NT alınır mı?

• Konuyu başlatan İmamic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 437
Teknolojiyi takip etmediğini bu kadar belli etmesen iyi olurdu be hocam. pc hocasına da sponsor almış övüyor deme be.
Aynen hocam aynen. Hayatina böyle videolar izleyerek devam et sen. Firma daha hangi ssd kullaniyorsunuz sorusuna her platformda 40 farkli cevap vermiş marka belirtemiyor. Ram de de ayni durum olamazmi. Hala videoda izlediklerinle gelip bana şov yapmaya çalışıyorsun da bana sökmez. Bu sana son mesajimdir zaten. Bu kadar süre sana yazmaya ayırdığım vaktime YAZIK.... videolari iyi izle casper monster harika diyenler de var biraz da onları öv hadi güzel kardeşim...

Casper Monster harika diyenler de var biraz da onları öv hadi güzel kardeşim...

Ben sen miyim de MSI Katana Casper Excalibur Monster Tulpar'ı öveceğim?

Hala videoda izlediklerinle gelip bana şov yapmaya çalışıyorsun da bana sökmez.

Ben öğrenciyim laptopu alıp inceleyecek halim yok internetten araştırdığım kadarıyla cevap veriyorum sen önerdiğin MSI Katana'yı mesela araştırmamışsın bile araştırsan önermezsin. Neyse ne konu sahibi şu muhabbetten kafasına eseni seçebilir. Müzakere yapıldı gerisi konu sahibinde.

Ben sen miyim de MSI Katana Casper Excalibur Monster Tulpar'ı öveceğim?

Ben öğrenciyim laptopu alıp inceleyecek halim yok internetten araştırdığım kadarıyla cevap veriyorum sen önerdiğin MSI Katana'yı mesela araştırmamışsın bile araştırsan önermezsin. Neyse ne konu sahibi şu muhabbetten kafasına eseni seçebilir. Müzakere yapıldı gerisi konu sahibinde.
Ben önermiyorum dostum. Sen gg varken başkasi alinmaz gibi bi mesaj yazip sonra mesajını değiştiren birisin. Msi i sordum sadece 1080 fhd kötü dedigin icin qhd ekran olduğu icin. Ona da kötü dedin vazgeçtim eyvallah ama gelip gg harika mukemmel başkasına bakmaya gerek yok denecek kadar da bilinir bir marka firma değil. Sen bunu anlama konusunda sorun yaşıyorsun

Daha ne kadar bilinecek adamlar yok sattı diyorum bende. İnsanlar güvenilmez satıcılardan ucuza alıp o kötü bu kötü geldi diye konu açıyorlar veya markadan kaynaklı bazı ürünler sorunlu dediğim gibi bu her markanın her ürününde olabilir ama GGnin ürünleri kronik sorunlu değil önemli olan nokta burası zaten. Ben hangi mesajımı değiştirdim bu arada ha bire söylüyorsun ama.

15 serisi aşırı ısınıyor bir de 13620H'ı soğutamaz 90 100 derece oyun oynarsınız. GameGaraj Slayer evet maalesef zam yemiş ama zaten cihaz 64K idi 68 olmuş hala müthiş F/P bir cihaz. Dediğim gibi eğer GameGaraj olmasın diyorsanız attığım HP Omen 16 ya bakın ama bütçenizi zorlayacaksa hiç gerek yok Slayer alın geçin.

64'ten 68'e çıksa sorun yoktu 59'dan 68'e çıktı.

Bütçeyi 60 küsure kadar çıkabiliyorsanız Lenovo LOQ 5070 önermiyorum. Ekranı kötü fiyatına göre. GameGaraj X7t 5070 çok daha mantıklı olacaktır 68k ya. Ki eğer 5070'li bir cihaz alıyorsanız daha iyi görüntü daha iyi FPS istiyorsunuzdur. Eğer 1080p ekrana okeyim derseniz 5070 hiç bakmayın. 5070 alacaksanız 2K ekran alın.

63K bile çok zorluyor o yüzden 50k civarına bakıyorum daha çok ama pek bir model yok.

Yaklaşık 2 aydır her gün laptoplara bakıyorum Ekim'in son haftasına kadar hep gg X7t 5060 almayı düşündüm bir ara 53kya düştü alamadım sonra 56k oldu indirim beklerken bir anda 61k oldu iyice soğudum, 5050'li F/P cihaz yok mecbur 5060 ve 5070 kalıyor 5070'te de alabileceğim tek model 63K olan model, minimum 1TB SSD ve 16 GB RAM şart, arada kaldığım tüm modelleri aşağıya atıyorum, 5060 LOQ'ların işlemcisi düşük gibi hissettiriyor.

Son düzenleme:
Öff valla şiştim @İmamic. Boran in attigi omen de takibimdeydi akakcede ha 3 daha veriyim ha 5 daha veriyim derken acaba onumu alsam diye düşünmeye başladım. 73 binlere çıktık ama ekrani daha iyi cidden digerlerine gore ama amd iste. Laptop intel olsun diyordum masaustum amd. Bilemedim ya.

Öff vallahi şiştim @İmamic. Boran in attığı Omen de takibimdeydi Akakçe'de ha 3 daha vereyim ha 5 daha vereyim derken acaba onumu alsam diye düşünmeye başladım. 73 binlere çıktık ama ekrani daha iyi cidden digerlerine gore ama AMD iste. Laptop Intel olsun diyordum masaustum AMD. Bilemedim ya.

Ben Max 63K ya çıkabiliyorum onu alırım büyük ihtimalle, vizeler yaklaşıyor bir an önce aradan çıkarmam lazım 😀

X7t de de ram sorun firma muamma evet sunduğu ozellikler belki piyasa markalarina gore bi tık üstün ama gelecekte ne ile karşılaşacağınızı bilmemek kötü. Varmi hem 5070 hem 2k ekrani olup 60 70 bandinda olan oneriniz. 5060 da olur. Game garaj harici ama..

Bu nasi mesela
Yok olsa zaten f/p olarak onu önerirdik :)

Al bunlara bak ve dediğini yapip sus lütfen olurmu ? @Boran.o

Ben fikir almak icin soruyorum zaten satın almak için değil. Sana gore gg dan başkası çöp zaten odaklanmissin ggaraja nedense 😀
Yani ben anlamadım şimdi bu GG'nin RAM'ler sorunluysa bu tüm Crucial RAM'lerin mi sorunu ? GG RAM üretmiyor ki ?

Son düzenleme:
Şu anda adamakıllı hiçbir indirim yok, 2000₺ kupon pazartesi 18.00'a kadar devam edecek, peşin fiyata 10 taksit ise kasım ayı sonuna kadar, 11 indirimleri ve Lenovo indirim günlerinde daha da düşeceğini düşünüyorum, 65k ya kadar zorlarım üstü 1K bile çıkamam.

https://www.hepsiburada.com/dv/efsane-kasim?trackingId=14960054 şu sayfada aşağıda indirim takvimi var 11.11 indiriminden sonra Samsung, Apple ve Lenovo geliyor.

Son düzenleme:
Şu anda adamakıllı hiçbir indirim yok, 2000₺ kupon pazartesi 18.00'a kadar devam edecek, peşin fiyata 10 taksit ise kasım ayı sonuna kadar, 11 indirimleri ve Lenovo indirim günlerinde daha da düşeceğini düşünüyorum, 65k ya kadar zorlarım üstü 1K bile çıkamam.

https://www.hepsiburada.com/dv/efsane-kasim?trackingId=14960054 şu sayfada aşağıda indirim takvimi var 11.11 indiriminden sonra Samsung, Apple ve Lenovo geliyor.
aynen 10 gün bekleyin bakalım hangi markalar indirim yapacak. Hangisi iyi indirim yaparsa onu alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı