Power tuşuna bastığım da sistem çok geç başlıyor. 2 adet M.2 SSD kullanıyorum. James Donkey ve Samsung EVO 960. boot menüsünde sistemin kurulu olduğu James Donkey'i göremiyorum sadece Samsung var.
Windows açılıyorsa sorun yok, SSD ismi Windows kurulu olduğu için boot kısmında Windows Boot Manager olarak gözüküyor olabilir, siz dediğim gibi BIOS'tan Memory context restore özelliğini açıp deneyin.
Benim hatam, 980.
Ben de onu anlamadım. 1 TB kapasitesi burada onda kurulu gözüküyor. Windows açıldığında James Donkey de kurulu 512 MB kapasitesi var.
Samsung Evo 980 biçimlendirsem sorun çözülür mü acaba bu arada sistemin açılması normale döndü. Biostan dediğiniz ayarı enable yaptım ilk açılışta düzelmedi kapattım tekrar açtığımda açıldı hızlı bir şekilde hatta o kadar hızlı açıldı ki biosa giremedim.
Benim hatam, 980.
Ben de onu anlamadım. 1 TB kapasitesi burada onda kurulu gözüküyor. Windows açıldığında James Donkey de kurulu 512 MB kapasitesi var.
Samsung EVO 980 biçimlendirsem sorun çözülür mü acaba bu arada sistemin açılması normale döndü.