Sistemin boot manager olarak gördüğü m2 sdd samsung evo sistem diğer ssd de kurulu. Dediğiniz özelliği açıp denedim yine aynı sorun devam ediyorWindows açılıyorsa sorun yok, SSD ismi Windows kurulu olduğu için boot kısmında Windows Boot Manager olarak gözüküyor olabilir, siz dediğim gibi BIOS'tan Memory context restore özelliğini açıp deneyin.
Sistemin Boot Manager olarak gördüğü M.2 SSD Samsung EVO sistem diğer SSD de kurulu. Dediğiniz özelliği açıp denedim yine aynı sorun devam ediyor.
Sistem James Donkey de kuruluBIOS'tan boot kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
SSD'nin Samsung 960 EVO olduğuna emin misin? BIOS'ta SSD Samsung 980 olarak gözüküyor, bu arada Windows Samsung SSD üzerinde kurulu olarak gözüküyor.
Benim hatam 980
Bende onu anlamadım 1 tb kapasitesi burda onda kurulu gözüküyor Windows açıldığında James Donkey de kurulu 512 mb kapasitesi var
Samsung Evo 980 biçimlendirsem sorun çözülür mü acaba bu arada sistemin açılması normale döndü. Biostan dediğiniz ayarı enable yaptım ilk açılışta düzelmedi kapattım tekrar açtığımda açıldı hızlı bir şekilde hatta o kadar hızlı açıldı ki biosa giremedim.Benim hatam 980
Bende onu anlamadım 1 tb kapasitesi burda onda kurulu gözüküyor Windows açıldığında James Donkey de kurulu 512 mb kapasitesi var
Benim hatam, 980.
Ben de onu anlamadım. 1 TB kapasitesi burada onda kurulu gözüküyor. Windows açıldığında James Donkey de kurulu 512 MB kapasitesi var.
Samsung EVO 980 biçimlendirsem sorun çözülür mü acaba bu arada sistemin açılması normale döndü.
Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın?
Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorun bende de mevcut hiçbir şekilde çözemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.