CPU kullanımı %100 Olmasının Zararı

Uzun süreli kullanımda böyle oluyor demişsiniz, sistem sıcaklıklarınızı AIDA64 ile test etmenizi öneririm.
Sıcaklıklar normaldi.

Tamam.

Evet test ettim ve dediğiniz gibi 95' i görmedi bile 97-98-99. Bir tek son sahnede %80' lere indi sanırım orada kullanma ihtiyacı duymuyor

Ekran mı donuyor hareket ettiremiyor musunuz ?
Ekran anlık donuyor, yani takılma.

@FurkanTechno Benim ram hafızam 8GB bunu 16' ya yükselteceğim yani elimde bulunan ram' den bir tane daha takacağım. Bunun takımı için tüm parçaları çıkarmak gerekiyor mu yoksa hemen takılabilir mi ? Yani ekran kartını felan sökmeden.

Diğer bileşenleri çıkarmadan takabilirsiniz. En basit montajlardan biridir RAM takmak.

Bende Minecraft Girince CPU 100 Oluyor

Konuyu hortlatıyorum ben hem yayın acıyorum hem oyun CPU %95 çalışıyor donma takılma olmuyor sıcaklığı 70 derece geçmiyor bir sorun teşkil eder mi?

Intel bunu kendi resmi sitesinde söylemişti. "CPU'lar, %100 CPU kullanımında güvenli bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır." GTA 5 gibi güçlü bir oyunda çok normal. Sıcaklık 80 derecelere çıkmıyorsa sorun olmaz.

Konuyu hortlatıyorum ben hem yayın acıyorum hem oyun CPU %95 çalışıyor donma takılma olmuyor sıcaklığı 70 derece geçmiyor bir sorun teşkil eder mi?
Yaw konu hortlamış ben de yazıyorum tarihi görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…