Bilgisayar açılır açılmaz işlem yapılmaz, Bilgisayar kullanmayı öğrenin ondan sonra sorunuzu sorun. Temiz önyükleme yapın combofix kullanmayın, Sıcaklıkları kontrol edin.
Hayır bilgisayar açılır açılmaz %100 çıkıyor yalan mı söylicem. İşlemci ısım 69 derce falan anakartta 65 ve bilgisayara format atalı 5 gün falan oldu driverların hepsini orjinal sitesinden indirdim.
Hayır bilgisayar açılır açılmaz %100 çıkıyor yalan mı söylicem.İşlemci ısım 69 derce falan anakartta 65 ve bilgisayara format atalı 5 gün falan oldu driverların hepsini orjinal sitesinden indirdim.
Teşekkürler Matrax , aynen dediğin şekilde söyledim ancak Oğuzhan yanlış anlamış olur böyle şeyler.
Bilgisayarı daha yeni format atman daha hızlı olacağı anlamına gelmez beklemediğin takdirde Çünkü ilk Windows kurulduğunda Windows otomatik güncelleştirme inceleyip güncelleme yapmaktadır. çoğu program da eksik olunca kendilerini ve driverleri otomatik indirmeye başlıyor haliyle yük üstüne yük biniyor. Bunun için windows açıldığında cpu ve bellek tavan yapması normal.
Aynen abiler ya dövseydin bilgisayar hakkında çok bir bilgim yok öğrenmek için geldim şimdi ben ne yapmalıyım ? Bilgisayar günçelleştirmelerinin hepsi yapılı tavsiyeniz var mı ? Google Chromeyi açtıgmda CPU Kullanımı %79'a çıkıyor
- - - Güncellendi - - -
Hep devam ediyor. Ancak bilgisayarda hiçbir şey açmadığında masaüstünde düz durdugunda cpu %10 falan oluyor Google Chorme veya bir oyun açtığımda %100 %79 civarı oluyor.