shockwave69
Centipat
CPU bir anda yüzde 99'lara çıkıyor ve FPS düşüyor.
Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız cok iyi olur.
Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız cok iyi olur.
Sistem yeniyse Windows 7 kurulumunu yapamaz. Öncelikle tüm sistemi ve oyunun adını yazın.İşlemci modeliniz nedir? İşlemciniz güçsüz ise Windows 10 arkaplan uygulamaları işlemcinin tamamını kullanıp oyunlarda kasma yaratır eğer işlemciniz düşükse Windows 7 ye geçiş yapın.
Sistem yeni ve iyi olsa %100 CPU kullanımı yapmayı nasıl yapacak? anlayamıyorum.Sistem yeniyse Windows 7 kurulumunu yapamaz. Öncelikle tüm sistemi ve oyunun adını yazın.
Amaç %100 kullanmak değil. Aniden yükselen kullanımı durdurmak veya azaltmak.Sistem yeni ve iyi olsa %100 CPU kullanımı yapmayı nasıl yapacak? Anlayamıyorum.
Sebebi arkaplanda çalışan uygulamalardır, Windows 10 bir sürü program çalıştırıyor arkaplanda sırf o yüzden kullanmıyorum iğrenç bir işletim sistemi, konuya gelecek olursak arkaplanda çalışan uygulamaları kapatabilir, Windows Defender'i devre dışı bırakabilir genelde tarama yapıyor sistemde %20 civarı kullanıma sebep oluyor.Amaç %100 kullanmak değil. Aniden yükselen kullanımı durdurmak veya azaltmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.