CPU kullanımı anlık %100 oluyor

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var.
1.png 2.png
Herhangi bir sayfa açtığım gibi CPU 100'lere dayanıyor. Edge'de önce bu sorunu yaşadım. Daha sonra Firefox denedim. Onda da aynı şekilde. Defender, mallwarebytes, Kaspersky ve process programlarıyla virüs tarattım bir şey bulmadı. Bitcoin virüsünden şüpheleniyorum ama virüs bulmuyor, neden olabilir? Birkaç dönemdir elektrik faturalarım da fazla geliyor. Ayrıca bazen birkaç sekme olunca video izlerken saniyelik donmalar da yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var.
Eki Görüntüle 1030594Eki Görüntüle 1030595
Herhangi bir sayfa açtığım gibi CPU 100'lere dayanıyor. Edge'de önce bu sorunu yaşadım. Daha sonra Firefox denedim. Onda da aynı şekilde. Defender, mallwarebytes, Kaspersky ve process programlarıyla virüs tarattım bir şey bulmadı. Bitcoin virüsünden şüpheleniyorum ama virüs bulmuyor, neden olabilir? Birkaç dönemdir elektrik faturalarım da fazla geliyor. Ayrıca bazen birkaç sekme olunca video izlerken saniyelik donmalar da yaşıyorum.
İlk açtığınızda yükselip sonra açtığınızda düşüyorsa bu çok normaldir. Bende de aynı şekilde. Fakat açmanızın üzerinden 1-2 dakika geçse bile düşmüyorsa bir sıkıntı vardır.

Bu fotoları çektiğiniz arka planda herhangi bir şey çalışıyor muydu? Google, steam, dc falan.

Çok normal, aynı şey görev yöneticisini açtığınızda da olması gerekiyor. CPU kullanımı anlık yüzde yüz olduktan sonra olması gereken haline geri dönüyor. Endişelenmenize gerek yok kısacası :).

Bu fotoları çektiğiniz arka planda herhangi bir şey çalışıyor muydu? Google, steam, dc falan.
Hayır.
İlk açtığınızda yükselip sonra açtığınızda düşüyorsa bu çok normaldir. Bende de aynı şekilde. Fakat açmanızın üzerinden 1-2 dakika geçse bile düşmüyorsa bir sıkıntı vardır.
O kadar sürmüyor. Anlık birkaç saniye sürüyor. Ama her sekme açışımda cpu 100 oluyor birkaç saniye sonra düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı