CPU kullanımı dengesiz

SpaceSoldier

Kilopat
Yer
Pluton
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %50 küsur seviyelerde olup görev yöneticisine girdiğim gibi %1 %3 gibi seviyelere düşüyor. Aynı zamanda bilgisayarımda ivmelenme sesleri duyduğum oluyor. Sorunun ne olduğu ile ilgili fikriniz var mı? Şimdi fark ettim Chrome için parantez içinde verilen değer sekme sayısı ise tek bir sekmem açık.

Dosya Ekleri

• grvyntc.png
    grvyntc.png
    35,3 KB · Görüntüleme: 146
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Virüs taramasından sıkıntı gelmez diyerek tarama yaptım. Sonuç ekte. İvmelenme sesi ile ilgili fikriniz var mı? Unexpected Store exception hatası aldım onun temeline inmeye çalışıyorum biraz.

Dosya Ekleri

• virus.txt
    7,6 KB · Görüntüleme: 88
Çalıştır, MSConfig, öttükleri, gelişmiş seçenekler, işlemci sayısı tikini işaretleyin. Oradan kaç çekirdeğiniz var ise seçin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yüksek performans moduna alın ve ParkControl veya QuickCPU gibi yazılımlar kullanabilirsiniz.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Chrome yanında gösterilen sayı ile virüsün kaydında ki Chrome kısmının bağlantısı olabilir mi sizce? Uzantı olması mantıklı geldi ancak yorum yapabilirseniz bu konu hakkında memnun olurum. Bu sabah ki tarama sonucum ekte.

Dosya Ekleri

• virus2.txt
    7,3 KB · Görüntüleme: 30
Chrome'un uzantıları yüzde yüz güvenli değil sistem dosyalarına bile erişebilıyorlar uzantıları kaldırıp veya Chrome'u direk kaldırıp Brave arama motorunu kullanabilirsiniz şu anda en güvenli benim gözümde ama uzantıları kaldırıpda Chrome kullanabilirsiniz ama size önerim bravo kullanmanızdan yana olacaktır.
Chrome'un uzantıları yüzde yüz güvenli değil sistem dosyalarına bile erişebilıyorlar uzantıları kaldırıp veya Chrome'u direk kaldırıp Brave arama motorunu kullanabilirsiniz şu anda en güvenli benim gözümde ama uzantıları kaldırıpda Chrome kullanabilirsiniz ama size önerim bravo kullanmanızdan yana olacaktır.

Brave olacak bravo yazmışım :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı