CPU kullanımı Görev Yöneticisi'ni açınca düşüyor

qqcharles

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, HP Victus 16 laptopum var. Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman oradaki CPU kullanımı %50'lerde gösterip düşüyor. Bunu internette ve çeşitli forumlarda arattığımda virüs olabileceğinden bahsediliyordu ama benimkinde boştayken CPU ısınmıyor ve GeForce Experience'nin alt+r performans yer paylaşımından CPU kullanımlarına bakınca %5 arası gidiyor. Bu durum normal mi?

Merhaba, HP Victus 16 laptopum var. Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman oradaki CPU kullanımı %50'lerde gösterip düşüyor. Bunu internette ve çeşitli forumlarda arattığımda virüs olabileceğinden bahsediliyordu ama benimkinde boştayken CPU ısınmıyor ve GeForce Experience'nin alt+r performans yer paylaşımından CPU kullanımlarına bakınca %5 arası gidiyor. Bu durum normal mi?

Bende de öyle oluyor 2-3 saniye sonra düşüyor normal bir durum.

Aynı sey bende de var.Açtığim anda 50 60 gösteriyor sonra anında dusuyor.Pc normal sessiz şekilde ısınmadan çalışıyor.Bende konu açmayı düşünüyordum.Benim laptopta ideapad gaming 3.

Bende de öyle oluyor birkaç saniye sonra düşüyor normal galiba.

Onu görev yöneticisi yapıyor. İlk açtığınızda o yüksek kullanımı görev yöneticisi yapıp sonra normale dönüyor. Kendi bilgisayarımda da yaşıyorum. Görev yöneticisindeki sıralamayı işlemci kullanımına göre yaparsanız görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı