CPU KULLANIMI

MertTuran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma kısa bir zaman önce virüs girdi ve duyduğuma göre virüsler işlemciyi gereksiz çalıştırırmış bu değerler normal mi ????

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    350 KB · Görüntüleme: 296
trojan girmişti eminim silmeye çalıştım (MİCROSOFT SECURİTY SCANNER) kullandım sildimmi emin değilim buyrun işlemler kısmı daha altada iniyor onlarıda fotoraflıyayımmı?
Adsız.png

siz (cpu,disk,bellek ve ağa bakıyorsunuz değilmi ?) diğer bir sorum ise wmı provider host diye bir program beni rahatsız ediyor bilgisayarımı açıyorum o açık duruyor sonra 2-3 dakika sonra kayboluyor ama ne işlemciyi yormuyor anlamadım gitti ? :D

Konuyu inceleyip Recep beyin dediklerini yapınız.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/wmi-provider-host-aşırı-cpu-kullanımı.69375/

Zaten wmı provider host görünce ilk burda aradım ve bu konuyo gördüm fakat Recep Baltaşın Search conduit adlı işlemi görev yöneticisinde bir türlü buladım haliyle sonladıramadım ilginç birşey.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı