Merhaba, ben bilgisayarı 3 aya yakındır topladım ve ilk haftasından bu sorunu veriyordu. Sorun şu ki bilgisayarı açıyorum ve hoş geldiniz de kalıyor sonra masaüstünde bazı simgeler gözükmüyor, görev çubuğu kayboluyor her defasında format atıyordum 1 ayda 4 kere format attım faydası olmadı. Sonra her defasında sorunu aldığımda DDU ile ekran kartını kaldırıp yeniden kuruyordum geçici olarak düzeliyordu. Artık bilgisayar kullanılamayacak duruma geldi.
Sorunla ilgili fotoğraflar.
aapionline.org is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, aapionline.org has it all. We hope you find what you are searching for!
tr.aapionline.org
Bu makaleyi okuyun. Sonra 472.12 sürücüsünü kurun ben hala bu sürücüyü kullanıyorum. Sıkıntısız bir sürücü.
Nvidia Sürücüleri yüksek CPU ve disk kullanımı mı sorun veriyor? Endişelenme! Bu basit adımları izleyerek sorunu hızla çöz ve Nvidia grafik kartının performansını geri kazan.
forum.donanimhaber.com
Bunda da bazı dosyaları silmeniz öneriliyor hocam deneyin.
Hocam attığım rehberleri inlecediniz mi?
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display.NvContainer\plugins\LocalSystem\ konumunda yer alan DisplayDriverRAS klasörünü silin.Ardından C:\Program Files\NVIDIA Corporation\ konumundaki DisplayDriverRAS klasörünüde silerek görev yöneticisinden çalışan tüm nvdisplay.container.exe arka plan işlemlerini sonlandırın.Bu işlemlerin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatarak yüksek işlemci kullanımı sorununu düzeltebilirsiniz. Bu adımları denediniz mi?
Hocam attığım rehberleri inlecediniz mi?
C:\program Files\NVIDIA Corporation\Display.NvContainer\plugins\LocalSystem\ konumunda yer alan displaydriverras klasörünü silin. Ardından C:\program Files\NVIDIA corporation\ konumundaki displaydriverras klasörünüde silerek Görev Yöneticisi'nden çalışan tüm nvdisplay.container.exe arka plan işlemlerini sonlandırın. Bu işlemlerin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatarak yüksek işlemci kullanımı sorununu düzeltebilirsiniz. Bu adımları denediniz mi?