CPU L1 Önbellek Düşük

SavasKockaya

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler.

L2 ve L3 8.0 MB gösterirken L1 neden 384 KB gösteriyor anlamadım, bilgisi olan yardım edebilir mi?

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü level 1 belleği o kadar. Anormal bir durum yok. Seviye ne kadar küçülürse o kadar daha az bellek olur işlemci önbelleklerinde.
 
Şöyle düşünün, gerekli ve önemli bilgiler L3'te tutuluyor, daha da önemliler L2'de ve daha daha önemliler de son olarak L1'de.. Gittikçe kapasitenin azalması bu yüzden.
 
Çünkü level 1 belleği o kadar. Anormal bir durum yok. Seviye ne kadar küçülürse o kadar daha az bellek olur işlemci önbelleklerinde.
Teşekkür ederim birde bilgisayar normal çalışırken,Bilgisayarı kapatıp açtığımda 2-3 gün boyunca çok düşük fps'ler veriyor, tabi bu sürekli değil 2 Ay sonra tekrar oldu önceden daha sık karşılaşıyordum sonradan 2-3 gün içinde tekrar düzeliyor sebebi nedir ben onu araştırırken bundan kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm Bunun için ayrı konumu açmam gerek yazarsanız sevinirim :)
Düşük FPS 25 ile 30 arası (league of legends)
Dar boğazdan süpelendigim için Dsr Yaptım fakat hiç bir deşiklik olmadı Cözünürlük 2560x1080
 
Yeni konu açıp sisteminizi açıkça belirttikten sonra sorununuzu daha spesifik açıklarsanız, ben ya da bir başkası yardımcı olacaktır.
 
Isınma sorunu yuzunden olabilir. Temizlik vakti gelmiş. Bir de büyük oyunlarda darboğaz söz konusu olablir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı