CPU LED Yanıyor ve Sistem Açılmıyor

Anakartın görüntüsü bu. Dediğin gibi bir tuş göremedim. Galiba tek yol format gibi duruyor çünkü artık kurtarma ekranı da gelmemeye başladı. Bakalım, umarım format atınca düzelir.

mb.jpg

@Kubilay Ertekin Windows 10'u indirdim Rufus ile usb'ye yazdım tam kurulum yapacağım sırada ileri ileri dediğimiz aşamada sistem resetledi kendini yine. Sorun güç kaynağında ya da CPU'da olabilir diye düşündürdü bu beni. Şimdi bu mesajı yazdığım oyun bilgisayarımdaki 2700X ile deneyeceğim bir de sistemi açmayı. CPU'dan emin olmak istiyorum çünkü.
Evet sorun işlemcideymiş. Diğer 2700X'i takınca açıldı sistem.

Son düzenleme:
@Kubilay Ertekin Windows 10'u indirdim Rufus ile usb'ye yazdım tam kurulum yapacağım sırada ileri ileri dediğimiz aşamada sistem resetledi kendini yine. Sorun güç kaynağında ya da CPU'da olabilir diye düşündürdü bu beni. Şimdi bu mesajı yazdığım oyun bilgisayarımdaki 2700X ile deneyeceğim bir de sistemi açmayı. CPU'dan emin olmak istiyorum çünkü.
Evet sorun işlemcideymiş. Diğer 2700X'i takınca açıldı sistem.
merhaba en başta bahsettiğiniz sorunu yaklaşık 1 haftadır bende yaşıyorum sistemin çoğu parçası yeni bahsettiğiniz gibi bende farklı bir işlemci takınca açılıyor nasıl çözdünüz ve o söktüğünüz cpu yu nasıl düzelttiniz yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı